Ieva.lt: Vedybų datos parinkimas pagal horoskopą

vestuvesSu draugu kartu esame jau 3 metus (jam – 24 metai, man – 20 metų), ir neseniai jis man pasipiršo. Vestuves norėtume kelti kitų metų vasarą. Ar tai būtų palankūs metai mums sukurti šeimą? Dėkoju už atsakymą.

Rima Karužienė: Dažnai užduodamas klausimas „Kokia data yra tinkama vestuvėms?“ Pasakysiu atvirai – tai nėra lemiamas rodiklis ilgalaikiams poros santykiams. Vedybų data neturi įtakos dviejų žmonių, nusprendusių įforminti savo draugystę oficialiai, suderinamumui. Labai mažai tikėtina, kad iki vestuvių buvę santykiai kažkuo pasikeis. Kad ir kokią „gerą“ dieną išsirinktume „susirašyti“ metrikacijos biure, jei tarp dviejų žmonių nėra harmonijos, nepadės jokios gudrybės. Ir atvirkščiai, jei poros sinastrinis horoskopas rodo puikų suderinamumą, jokios negatyvios aplinkybės nepaveiks jų laimingos ir tvirtos sąjungos.

Taigi, peršasi išvada, kad ne „nuo to galo“ keliame klausimą – ar elgiamės teisingai, ar šioje „loterijoje“ mums pasiseks. Ieškodami geros vestuvių datos, kuri mus apdraustų nuo konfliktų ar, neduok Dieve, skyrybų, pražiopsome svarbesnius dalykus. Pirmiausia, reikia išsiaiškinti, ar išvis reikia tų vedybų. Tik turint patvirtinimą, kad visi aspektai „sako“, kad sąjunga yra puiki ir ilgalaikė, galime žengti lemtingą žingsnį. Tuomet, nepaisant išorinių aplinkybių, pora bus laiminga. Tada ir vestuvių datą galima rinktis – nesvarbu, ar ruduo, ar vasara. Esminė sąlyga kurti šeimą – atsakingas žingsnio aptarimas, vienodas tokios sąjungos suvokimas.

Kaip tik jūsų pora ir turėtų susirūpinti, net labai atsakingai pažvelgti į savo tolimesnius santykius. Jūs labai jauni ir apakinti stipraus seksualinio potraukio, per „rožinius akinius“, ko gero, nematote daugelio jums iškilsiančių problemų. Nors jūs neminite, kaip jums sekasi, panagrinėjus jos ir draugo planetų santykius aiškiai matyti, kad jūsų porai dar teks susidurti su giliomis problemomis. Suderinamumo horoskope galima įžvelgti stiprų judviejų potraukį, bet aistringi meilės guolio malonumai kertasi su stipriomis konfliktiškomis situacijomis, kai nė vienas nebus linkęs nusileisti nė per nago juodymą.

Rekomenduočiau jums neskubėti ir dar gerai pamąstyti. Kaip sakoma, geriau kelis kartus pamatuoti ir tada vieną kartą kirpti.