Kodėl reikalinga sinastrinė – suderinamumo analizė?

Net jei jums nerūpi jūsų pačių likimas, jūsų gyvenime būna momentų, kai jums būtina viską žinoti apie vieną ar kitą žmogų. Ypatingai tuo atveju, kai ruošiatės su juo dirbti ar užmegzti asmeninius santykius.

Sinastrinė astrologija gali labai greitai rasti atsakymą į klausimą, kaip gi susiklostys santykiai su tuo žmogumi.

Sinastriniam – suderinamumo analizavimui būtinai reikalingi abiejų partnerių horoskopai , kurie sudaromi pagal gimimo datą, laiką ir vietą, tam, kad būtų galima nustatyti į kokį mūsų horoskopo astrologinį būstą “papuola” viena ar kita partnerio horoskopo planeta.

Sinastrinė analizė remiasi palyginimu, kaip dera vieno žmogaus horoskopo planetos su kito žmogaus horoskopo planetomis.

Žinome, kad kiekvienas žmogus turi savo energetiką, ši energetika nusakoma planetomis horoskope. Kai jūs bendraujate su kitu žmogumi, tai apsijungia jūsų abiejų energijos, o tai reiškia ir jūsų abiejų horoskopai. Tokie, kokie būs abiejų  horoskopų planetų tarpusavio ryšiai, taip ir formuosis jūsų santykiai.

Abiejų partnerių planetų ryšys atsiranda ne vien tada, kai yra aspektas tarp jų, bet ir tada, kai vieno partnerio planeta „papuola“ į kito partnerio horoskopo astrologinį būstą. Tokia planeta vadinama – sinastrinė planeta.

Pavyzdžiui:  penktame jūsų būste ( kūryba, meilė, vaikai), kuris yra Šaulyje, nėra nei vienos planetos. Jeigu jūs sutiksite žmogų su Saule Šaulyje, tai gali būti, kad bendraudami su juo, pajusite, atrasite kūrybinę gyslelę, gebėjimus, apie kuriuos jūs net nenumanėte. Bendraujant su juo, norėsis atskleisti save taip, kad visi apie tai sužinotų, pamatytų. Tai reiškia, kad partnerio Saulė suaktyvino jūsų  penktą būstą. Astrologine kalba tai skambės taip: “ Sinastrinė Saulė jūsų horoskopo penktame būste“.

Kaip pavyzdį, pažiūrėkite kaip veikia, įtakoja partnerio Chirono padėtis mūsų horoskopo tam tikruose būstuose.

Chironas astrologijoje – tai mokytojas, gydytojas, žemesniame žmogaus išsivystimo lygmenyje – juokdarys, pokštautojas, aštrialiežuvis, mėgėjas kitą „patraukti per dantį“.


Partnerio Chironas mūsų horoskopo būstuose:

I  būste

Jeigu  partnerio Chironas „papuola“ į jūsų horoskopo pirmą būstą, pasiruoškite sulaukti iš partnerio pašaipų, juokelių. Jis šaipysis iš jūsų poelgių, išorės, stiliaus, iš visko, kas susiję su jumis. Jis pastoviai laidys juokelius jūsų atžvilgiu, pastatydamas jus į beviltišką, nesmagią padėtį. Iš jo jūs niekada nesulauksite jokios paramos, nes viską, kas vyksta, jis stengsis paversti juokais.

Kokią naudą gali atnešti toks bendravimas? Jūs suprasite, kad pasiklauti galite tik pats savimi.

II būste

Antras būstas siejamas su mūsų asmeniniais resursais, tame tarpe ir su pinigais, tad gali būti, kad partneris su silpnu Chironu užsinorės valdyti jūsų resursus, pradės mokyti, kaip ir kur reiktų užsidirbti pinigų.

Partneris su stipriu Chironu taip pat mokys, kaip tvarkytis su pinigais ir gabėjimais, bet patarimai gali būti visiškai kitokio pobūdžio, nes partneris nuoširdžiai būs suinteresuotas, kad jūsų talentai ir resursai atneštų naudos, padvigubėtų.

III būste

Jeigu partnerio Chironas papuola į trečią jūsų būstą, tai jis nepraleis progos mokyti bet kurioje jūsų gyvenimo situacijoje. Jeigu jo Chironas stiprus, tai jums vertėtų įsiklausyti į jo patarimus ir peržiūrėti savo bendravimo stilių su kitais žmonėmis. Gali būti, kad jūs klystate ir tikrai darote klaidų, kurių jūs jų nepastebite. Juk iš šalies jos geriau matosi.

Jeigu partnerio Chironas silpnas, tai gali būti, kad jums papuolė įkyruolis, kuris reikalaus, kad visi darytų taip, kaip jis nori.

Bet vis gi jums reikėtų susimąstyti, kodėl „ pritraukėte“ tokį žmogų.

IV būste

Partneris su tokia Chirono padėtimi stengsis griauti jūsų atoritetą šeimoje, gali šaipytis iš jūsų šeimos tradicijų. Nors jam gali atrodyti, kad tai nereikšmingas papokštavimas, tačiau, jeigu jūsų Mėnulis stiprus, tokie juokeliai  gali jus labai skaudžiai užgauti.

O jeigu partnerio Chironas stiprus, jūs pradėsite abejoti – negi iš tikrųjų jums tokios svarbios jūsų šeimos ir namų vertybės. Jeigu jūs ieškote partnerio  rimtam šeimyniniam gyvenimui, tad geriau su tokiu žmogumi net neprasidėti. Arba jums reiktų jį perauklėti, kad jis pakeistų savo įsitikinimus, o tai bet kokiu atveju nebus lengva.

V būste

Jau nuo pažinties pradžios šį žmogų priimsite kaip juokdarį. Jis jus pastoviai linksmins ir jums su juo bus labai smagu. Tačiau, kai jūsų draugystė peraugs į rimtus santykius, tas jūsų linksmumas gali pasikeisti į nusivylimą. Staiga jūs suprasite, kad netgi meilę jis paverčia juokais. Ir jeigu jūs parodysite nepasitenkinimą tokiu jo elgesiu, jis nuspręs, kad jūs visiškai neturite jumoro jausmo.

Arba jis gali būti paskendęs savajame „Aš“ tiek, kad net nesugebės matyti jūsų gilių jausmų, pastoviai reikalaus jūsų dėmesio, jo poreikių tenkinimo, kai jūsų troškimams ir norams jis bus visiškai abejingas. Paprastai taip elgiasi žmonės, kurių Chironas silpnas.

Jei jūsų partnerio Chironas stiprus, tai jūsų santykiai gali tapti nepaprastai kūrybingi, o jeigu iš jūsų kuris nors turi kokius tai talentus, tai jūs galėsite jų dėka užsidirbti daug pinigų.

VI būste

Šis partneris jus provokuos gyventi pagal principą – „ darbas ne vilkas, į mišką nepabėgs“. Dalykiniuose santykiuose su tokiu žmogumi turėti reikalų nėra jokios prasmės. Jo darbas bus vien linksmi juokeliai, kai iš tikrųjų rimtai dirbsite tik jūs vienas.

Šeimos reikaluose jūs taip pat nesitikėkite sulaukti pagalbos.

Kai jūs susirgsite, jis vietoj realios paramos, linksmins jus įvairiais pokštais ir iš vis stengsis išsisukti nuo pagalbos, nes jam, mat, liga nesuteikia jokio malonumo. Taip elgiasi žmonės su silpnu Chironu.

Bet jei partnerio Chironas stiprus, tai jis – tikras daktaras iš prigimties. Jis jus ištrauks iš bet kokios ligos patalo, išgydis ne vien kūną, bet ir sielą.

VII būste

Chironas septintame būste nusako, kad sutuoktinis dažnai gali būti jums neištikimas, turintis kelis partnerius vienu metu. Žmonės iš pradžių dažnai tuo netiki, bet vėliau įsitikina, kad tai tiesa.

Dalykiniuose santykiuose tokia Chirono padėtis irgi siejama su melu.

VIII būste

Partneriui su silpnu Chironu patiks bendrauti su jumis, bet tik iki tol, kol neatsiras jums kokių tai savų problemų.

Partneris su stipriu Chironu pasistengs padėti įveikti jūsų problemas, ieškos būdų, kaip jas išspręsti, ir skirs tiek laiko, kol jūs galėsite išeiti iš aklavietės, tol, kol jūsų gyvenimas normalizuosis.

IX būste

Ši Chirono padėtis labai gera, palanki abiems partneriams su sąlyga, kad abudu stengsis ir sieks tobulėti, plėsti savo akiratį.

X būste

Partneris skirs labai daug dėmesio jūsų darbui ir karjeros siekiui. Gali būti, kad jis turės priešingą nei jūsų paties nuomonę apie jūsų karjerą. Vis gi, reikėtų įsiklausyti į jo žodžius, netgi gali būti taip, kad kaip tik jis ir padės netikėtai surasti taip reikalingą jums sprendimą.

Biznyje toks partneris stengsis vadovauti jums ir piršti savo sprendimus. Jeigu jums pavyks įžvelgti, kokie yra jūsų paties prieštaravimai, tai su tokiu partneriu galėsite turėti gerą bendrą biznį.

XI būste

Partneris su tokia Chirono padėtimi jūsų vienuoliktame būste skirs didžiulį dėmesį jūsų draugams. Nuobodžiauti su juo draugų būryje tikrai neteks.

Partneris su silpnu Chironu atsidūręs jūsų draugų kompanijoje turės polinkį draugų akivaizdoje iš jūsų pasišaipyti. Taip jis demonstruos savo, taip sakant, sumanumą. Jei jis tai darys grubiai ir nepastebės, kad jus tai žeidžia, greičiausiai, jūs panorėsite nutraukti santykius. Bet jis nesupras, kodėl tai jus liūdina,  jam tai atrodys juokinga.

Partneris su stipriu Chironu gali tapti bet kurios grupės, kurioje tik jūs esate, lyderiu.

XII būste

Dvyliktas namas – tai viskas, kas slapta, tai ko ne visada apie save žmogus žino. Tai mūsų pasąmonės gelmės.

Jeigu jūsų partnerio stiprus Chironas, tai jis gali padėti jums susidoroti su jūsų giliomis dvasinėmis problemomis, gali būti, kad jis paskatins domėtis psichologija arba ezoteriniais mokslais.

Partneris su silpnu sinastriniu Chironu gali būti ligotas žmogus, kuris daug laiko praleidžia ligoninėse, alkoholikas ar narkomanas.

Jei tai biznio partneris, būkite pasiruošę tam, kad jis gali nuo jūsų slėpti pajamas, o taip pat vykdyti slaptus sandėrius, apie kuriuos jūs nežinote.