Laikas pradėti mokytis! Merkurijus direktyvinis.

Merkurijus pagaliau sausio 8 d. 11:42 val. Lietuvos laiku po retrogradinio periodo tapo direktyvinis. Merkurijus iki sausio 12 d. keliauja Šaulio zodiako ženklu, po to įžengs į Ožiaragį, kuriame sausio 27 d. užbaigs savo kilpą, prasidėjusią 2016 m. gruodžio 2 d. Merkurijus Ožiaragio zodiako ženklu keliaus iki vasario 7 d.

Tokiu metu smegenys pradės aktyviau dirbti, pradėsime geriau suprasti  vieni kitus, nebejausime streso darbe, be kliūčių gausime reikiamą ir aiškią informaciją, lengviau komunikuosime, susipažinsime, greičiau galėsime įsisavinti naujas programas, nebeliks kliūčių vykdant remontus, persikeliant į naują gyvenamąją vietą ar darbovietę, visi reikalai pradės judėti greičiau. Tad galime drąsiai užmegzti naujas pažintis, imtis naujų projektų, sudarinėti sutartis, pradėti mokytis.

Reikalai pajudės ne iš karto – po retrogradinio judėjimo planeta praeina stacionarinę būseną ir po truputį, kaip traukinukas, pradeda greitėti, kol įgyja maksimalų greitį. Taip ir reikalai – po vėlavimo, strigimo periodo, pradeda po truputuką įgyti pagreitį. Apie sausio 13 d. Merkurijus jau judės 50% savo maksimalaus greičio, o nuo sausio 24 d. jau bėgs visu 100 %. Taip ir reikalai panašiai spręsis ir vystysis.