Venera Liūte. Laikas, kai atsiskleidžia mūsų individualus grožis

Venera Liūto zodiako ženkle “karaliaus” nuo birželio 5 d. iki spalio 9 d., atnešdama mums ryškias spalvas, šventes, šiltą, draugišką bendravimą ir Meilę. Nuo liepos 23 d. iki rugsėjo 4 d. Venera bus retrogradinė. Apie šį periodą skaitykite čia.

Veneros spindulius nukreipdami link savęs kaip tik padėsime savo partneriui geriau pamatyti mūsų individualų grožį. Mylėk save, tai ir kitas tave mylės!

Net patiems užkietėjusiems altruistams būtų ne pro šalį atkreipti dėmesį į save, į savo „ego“, patenkinti savo poreikius bei pripažinti, įvertinti savo gebėjimus, pagirti save ir aplinkinius. Žinant šio periodo tendenciją, sugebėkime draugiškai ir atlaidžiai priimti pagyrimus ir iš kitų.

Atsidavę Veneros energijai šiuo periodu, galime iš ties išjausti, išgyventi, patirti „ karališką “ savivertės jausmą, kurį, vėliau prisiminus, bus galima atkurti ir pasinaudoti, kai iškils tokia būtinybė.  Maža paslaptis – ši energija labai naudinga stuburui, ištiesinus nugarą jis padeda laikyti aukštai pakėlus galvą.

Venera Saulės spinduliuose suteiks mums lengvumo, džiaugsmo, harmonijos, noro stipriai, aistringai mylėti ir būti mylimiems.

Atverkime širdis! Tegu karaliauja MEILĖ!