Merkurijus Žuvyse. Įsiklausykime į save

Aistė Gustė Mindfulness užsiėmimų vedančioji

Nuo vasario 23 d. iki kovo 10 d. Merkurijus keliaus Žuvų zodiako ženklu, kuris siejamas su paslaptimis, praradimais, dvasiniais ieškojimais.

Informacija tokiu metu gali būti klaidinga, žmonės nusivylę, praradę viltį.

Gali pasimesti dokumentai, telefonai, kelioms savaitėms iš eterio dingti svarbūs asmenys. 

Tokiu metu dažniausiai pasikliaujama intuicija, pojūčiais, sapnais, spėlionėmis, o ne faktais ir logika. Todėl sunku susitarti, įsidarbinti, aptarti smulkmenas.

Merkurijaus tranzito per Žuvų zodiako ženklą metu išorinis aktyvumas blės, tačiau intensyvės vidinis gyvenimas.

Pasinersime į savo mintis, prisiminsime ir analizuosime praėjusius įvykius, savo ir svetimus jausmus bei poelgius.

Nereikšminga žinia gali giliai nusėsti į mūsų sąmonę. Ilgai galvosime bandydami iššifruoti joje užslėptą prasmę.

Tokiu laiku būsime nusiteikę viską mistifikuoti – gali atrodyti, kad viskas, kas vyksta su mumis ir aplinkiniais, tai ne šiaip sau, kad tai turi ypatingą reikšmę.

Iš šalies galime atrodyti abejingi ir neveiklūs. Toks pasinėrimas į save neretai maišys darbui, nes būsime išsiblaškę, reaguosime lėčiau nei paprastai.

Į užduotus klausimus dažnai galime atsakyti netiksliai. Tačiau gali paaiškėti atsakymas ar gimti idėja, kuri galėtų išspręsti uždavinį, kuriam ilgai neradome sprendimo.

Tokiu metu reikėtų ypatingai klausytis savo vidinio balso, intuicija greičiau suras teisingą sprendimą nei kokie nors logiški išvedžiojimai.

Santykiai nematomai keisis –  arba tapsime labiau artimesni, dvasiškesni, patikėsime vienas kitam savo paslaptis, arba atvirkščiai gali iškilti nematoma siena, nutolsime vienas nuo kito, tarsi stengtumėmės pranykti.

Bandymas pritraukti prie savęs žmogų, kuris yra tokioje „pranykstančioje“ būklėje, paprastai baigiasi nesėkme, jis suras būdus, kaip išsisukti iš tokios situacijos.

Tokiu laiku labiau pasiduosime įtaigai. Netgi jei mums atrodys, kad priešinamės ir nepriimame to, kas sakoma, informacija nusės giliai į pasąmonę. Vėliau ji gali iškilti į paviršių, tačiau jau kaip mūsų pačių mintys ar idėjos.

Dažnai tokiomis dienomis atsiranda noras kreiptis patarimo į dvasingus ar turinčius pranašystės talentą žmones, norisi praskleisti paslaptingą nematomo pasaulio skraistę.

Geras laikotarpis bendravimui su programuotojais, muzikantais, psichologais, ezoterinių mokslų studijoms, vienatvei.

Naudinga skaityti knygas apie filosofiją, religiją, dvasines praktikas. Geras laikas pasirūpinti savo sveikata. 

Tokiu metu puikus laikas užsiimti dvasinio tobulėjimo praktikomis. Viena iš jų yra Mindfulness meditacija, kurią veda Aistė Gustė savo studijoje “Aditi”. Apie tai rasite čia http://www.aistemindfulness.lt/kodel-mindfulness