Merkurijus Skorpione. Puikus laikas pradėti studijuoti kvapų psichologiją

Merkurijus Skorpiono zodiako ženklu keliaus nuo spalio 22 d. iki lapkričio 10 d.

Merkurijus Skorpione skatins susidomėti būties paslaptimis.

Tai puikus laikas pradėti studijuoti mokslus, kurie atskleidžia būties paslaptis – ezoteriką, okultizmą, mistiką, gyvenimą po mirties, astrologiją, parapsichologiją, bioenergetiką, taro kortų kalbą, kvapų psichologiją.

Vienaip ar kitaip, daugelis tokiu metu susiduria su neįprastais reiškiniais, žmonėmis, turinčiais šioje srityje žinių.

Šiomis dienomis dažniau aplanko niūrios mintys apie gyvenimo laikinumą ir žmogaus gyvenimo trapumą.

Prisidėti prie to gali nelinksmos naujienos, vienu ar kitu būdu susietos su mirtimi. Tai gali būti pranešimai apie katastrofas ar nelaimingus atsitikimus, stichines nelaimes.

Nors šie įvykiai vyksta ne vien Merkurijaus tranzito per Skorpioną metu, tačiau tokiu laiku į šias naujienas reaguojame aštriau.

Merkurijaus tranzito metu per Skorpioną suaktyvėja vertybinių popierių apyvarta, brokerių biržos, bankai užsiima reklaminėmis akcijomis, siūlydamos paskolas ir kreditus.

Merkurijui keliaujant per  Skorpiono ženklą, suaktyvėja smalsumas, noras bet kokia kaina rasti tiesą. Tačiau tuo pat metu tampame įtaresniais, ieškome antros ir net dar trečios viso ko prasmės.

Nepasitikime niekuo – nei gaunama informacija, pažadais, nei pripažintais autoritetais. Pradedame suprasti, kad po išoriniais, matomais dalykais, tūno vidinė, giluminė prasmė  ir norime prisikapstyti iki jos.

Asmeniniuose santykiuose galime susidurti su išbandymais, nes Merkurijaus Skorpione metu tampame pernelyg kritiški, tiesmukiški, galime pasakyti “tiesą”, nuo kurios neretai sustingsta kraujas venose.

Šiuo metu sprendimuose ir veiksmuose vyrauja kraštutinumai. Padaromos toli siekiančios išvados, negirdimi jokie prieštaravimai, išaiškinti tikros padėties dažnai neįmanoma. Nesąmoningai pradedama ieškoti faktų, kurie įaudrintų mūsų vaizduotę, kad turėtume apie ką galvoti ir dėl ko kentėti.

Stenkimės būti ramūs, objektyvūs ir “iš musės nedaryti dramblio” ar ” iš adatos nepriskaldyti vežimo”.