Su Naujais Merkurijaus astrologiniais metais!

Visas astrologinis pasaulis labai laukia savo profesinės šventės ir tikrosios Naujųjų metų pradžios.

2019 m. kovo 20 d. 23:58 val. Lietuvos laiku, Saulė įžengs į Avino zodiako ženklą, paskelbdama apie Naujųjų astronominių ir astrologinių metų pradžią. Tai pavasario lygiadienis, kada susilygina diena su naktimi ir prasideda astronominis pavasaris.

Laikas tikrai šventiškas ir daug žadantis. Iš tiesų juk baigėsi žiema – vargai, visos nesėkmės ir nusivylimai liko praeityje. Prasideda tikras pavasaris, atgimimas –  atsiveria naujos galimybės, galime vėl bandyti dar kartą įgyvendinti savo idėjas su nauja energija ir praeityje įgyta patirtimi.

Saulė pirmajame zodiako ženkle Avine visada išreiškia save naujomis idėjomis, naujomis perspektyvomis, palaiko drąsius ir ryžtingus projektus, suteikia galingą impulsą naujam gyvenimui, augimui ir vystymuisi. Kartu su Saule Avine mes žengiame į naują ir svarbų evoliucijos ir transformacijos laikotarpį.

Tai ieškojimų, svajonių ir naujų horizontų atradimo, galimybių kiekvienam pakilti į naują vystymosi etapą, tobulinti ir atskleisti savo unikalius sugebėjimus ir talentus laikas.

Pagal Magų žvaigždę metus nuo 2019 m. kovo 20 d. iki 2020 m. kovo 20 d. valdys Merkurijus.

Merkurijus astrologijoje yra atsakingas už jaunimą, kontaktus, mokymąsi, prekybą ir keliones, tad per jo valdymo laikotarpį sulauksime didesnio aktyvumo šiose srityse.

Merkurijaus metais didžiulę reikšmę turės mokslas, kuris ieškos naujų technologijų, kaip labiau pagerinti žmogaus ir visos planetos gyvybingumą, sveikatą.

2019 metais dominuos politikai, diplomatai, visuomenės veikėjai, biznio žmonės, intelektualai, pasižymintys orginalia, šiuolaikiška pasaulėžiūrą.

Jaunosios kartos pozicija ir siekiai, reikalaujantys didelių reformų pasaulyje ir visuomenėje, ypač stipriai ir ryškiai pasireikš 2019 metais  kovo – balandžio mėn., liepos- rugpiūčio mėn., spalio – lapkričio mėn.

Mieli astrologai, astrologijos mylėtojai sveikinu su Naujais Astronominiais ir Astrologiniais Merkurijaus metais, su Pavasario lygiadieniu ir su mūsų Astrologų profesine švente!