Merkurijus Avine. Drąsiai dalinkimės savo idėjomis

Merkurijus Avino zodiako ženkle išbus nuo kovo 10 d. iki gegužės 15 d.,  per šį periodą balandžio 2 – 25 dienomis jis judės retrogradiškai.

Pagaliau po kelionės Žuvų zodiako ženklu, kuris  siejamas su melu, saviapgaule, iliuzijomis, fobijomis, baimėmis, ligomis, pasyvumu, miegu, sulauksime Merkurijaus tranzito Avino zodiako ženklu, kuris išsklaidys nerimą, nepasitikėjimą, depresines nuotaikas, suteiks energijos, drąsos, skatins mus būti aktyviais, imtis darbų, įkvėps pradėti sportuoti, mokytis.

Merkurijui keliaujant Avinu tampame aktyvūs bendravime. Ieškoma su kuo pasidalinti savo grandiozinėmis idėjomis ir problemomis. Gana greitai  užmezgami kontaktai.

Tokiomis dienomis neretai galima sutikti žmonių, kurie garsiai  deklaruoja savo idėjas, karštai išsako savo nuomonę ar kovoja už žodžio laisvę.

Merkurijus Avine –  tai liepsningas, karštas oratorius, įkvepiančiai aiškinantis, kaip viskas bus puiku, kai idėja bus įgyvendinta. Jis kalbės taip aistringai ir įtikinamai, kad būtinai suras palaikančius šią idėją, kuriems ir bus lemta užsiimti jos įgyvendinimu, nes jis pats keliaus toliau su lozungais ir transparantais, rėmėjų grupe ir šventiškai nusiteikusiais žiopliais.

Tokiu laiku informacijos suvokimo ir perdavimo greitis labai išauga, todėl šis laikas labai palankus brokeriams, korespondentams, visiems, kam svarbu pirmiesiems gauti naujausias žinias.

Būsime linkę gaudyti sensacijas bei stengsimės perduoti jas kitiems, nesijaudinant dėl to, kad naujienos gali būti ir netikslios.

Darbui neretai gali trukdyti sprendimų priėmimo impulsyvumas, svyravimai nuo vieno kraštutinumo prie kito, šnekos.

Būsim linkę daryti kritiškas pastabas, išsakyti aštrius komentarus, dėl kurių gali įsiliepsnoti kivirčai, pykčiai, ginčai.

Galimi kraštutinumai –  arba iš principo nesitraukiama iš savo pozicijų, arba per vieną akimirką pakeičiama nuomonė.

Karštai ginant savo poziciją, reikėtų būti mandagiems, dėmesingiems, jautriems, taktiškiems ir tolerantiškiems kitų nuomonei.

Pasistenkime išgirsti ką sako ir kiti.