Merkurijus Vėžyje. Puikus laikas atostogauti su šeima

Merkurijus Vėžio zodiako ženklu keliaus nuo birželio 27 d. iki liepos 11 d.

Šiuo laikotarpiu mintys suksis apie asmeninius ir šeimyninius reikalus. Daugelis pokalbių vyks šia tema,  tačiau apie tai bus kalbama tik savam rate, o svetimiems nebūsime linkę atvirauti.

Išvykoms, kelionėms šis metas labai palankus, bet keliausime ne po vieną, o su  savo artimais žmonėmis. Tai puikus laikas bendrauti, keliauti, ilsėtis su savo šeima, vaikais, tėvais.

Tokiu laiku tapsime labai jautrūs žodžiams ir kreipsime dėmesį su kokia intonacija jie buvo ištarti. Informaciją pradėsime  suvokti intuityviai, labiau nujausime kas už visko, kas pasakyta, slepiasi  – tiesa, noras įgelti ar netgi melas. Galėsime nujausti ką pasakys tas ar kitas žmogus.

Vaizduotė gali sukurti daugybę paveikslų – tiek teigiamų, tiek neigiamų, ir sunku bus nuspėti, kas būtent įjungė fantazijos mygtuką. Visur įžiūrėsime įvairius ženklus ar pranašystes.

Informacijos priėmimas šiomis dienomis gali būti gana neadekvatus – nemaloni žinia gali būti pasąmonės atmesta, o geroji priimta atsargiai, įtariant kažkokią paslėptą negerą mintį, ypač, jei žinia atėjo iš žmogaus, kuris mums nemalonus. Reakcijos į naujienas tokiu laiku priklausys kaip niekad nuo nuotaikos.

Reikėtų būti atidiems juokaujant, nes būsime linkę priimti viską giliai į širdį, netgi nekaltas pokštas gali įžeisti kitus. Sunku bus įrodyti, kad jie ne taip suprato mūsų mintį. Merkurijus Vėžyje labai nepatiklus – kaip beaiškintume, kad ne tai turėjome omeny, vis tiek bus abejojama mūsų nuoširdumu.

Norint sudominti kitą žmogų, reikėtų kalbėti apie  asmeninius dalykus, šeimą arba apie kokias tai paslaptis. Intriguojantis pareiškimas išsyk pritrauks aplinkinių dėmesį. Neužteks tik sudominti, bet ir reikės pasakyti iš kokių šaltinių mes ją sužinojome.

Reklama sudomins tik ta, kurioje dalyvaus žinomi, gerbiami visuomenėje žmonės.