Venera Mergelėje. Siekime tobulumo

Vizažistė Agnė Karužė

Venera Mergelės zodiako ženklu keliaus nuo rugpjūčio 21 d. iki rugsėjo 14 d.

Šiuo periodu sustiprėja dėmesys detalėms, tampame smulkmeniški, perdėtai kritiški, atsiranda nepasitenkinimas savimi arba esama aplinka. Tokiu metu labai svarbu nepersistengti siekiant tobulumo ir nenukrypti į kraštutinumus.

Venerai Mergelėje nėra lengva – ji siekia pati atrodyti bei atlikti pareigas idealiai ir trokšta turėti šalia tokį pat partnerį ar bent esamą stengiasi keisti, tobulinti, padaryti iš jo „žmogų“.

Reikėtų prisiminti, kad nėra nei vieno žmogaus, galinčio atitikti įsivaizduojamą idealų partnerį ar romane aprašytą personažą. Visi mes esame tik žmonės, turintys vienokius ar kitokius pliusus ir minusus, dėl kurių ir esame individualybės. Stenkimės priimti vieni kitus tokiais, kokie esame ir palikime teisę sau ir kitiems tobulėti bei keistis, kai patiems to reikės.

Šį laikotarpį būtų geriausia išnaudoti pozityviems pokyčiams – šukuosenos, stiliaus, garderobo atnaujinimui. Pats tinkamiausias laikas užsiimti rankdarbiais, persiūti senus, nebemadingus drabužius, sutvarkyti, pagražinti savo namų ir darbo aplinką.

Puikus laikas pradėti mokytis kaip naudotis dekoratyvine kosmetika, puoselėti savo veido ir kūno odą, pasirūpinti kūno lankstumu, pradėti lankyti baleto ar kalanetikos treniruotes.

Nuotraukoje vizažistė Agnė Karužė, ją galima rasti šiuo adresu facebooke https://www.facebook.com/agnekaruzeyourmakeupartist/