Marsas Ožiaragyje. Kai sieksime profesinių aukštumų

Marsas keliaus Ožiaragiu nuo sausio 4 d. iki  vasario 13 d.

Marsas – planeta, kuri suteikia drąsos ir ryžto siekti savo svajonės. Jis suteikia mums begalinę energiją, kuri gali būti tiek konstruktyvi, tiek ir destruktyvi.

Ožiaragis yra tas zodiako ženklas, kuriame Marso planeta egzaltuoja, tai reišia, kad šioje pozicijoje jo įtaka yra labai stipri. Ožiaragį valdo griežtas Saturnas, kuris Marso energiją nukreipia reikalinga kryptimi, tikslo siekimo link.

Keliaudamas tranzitu per šį žemės ženklą, ugningas Marsas yra pilnas jėgų ir siekia sėkmės. Jo prigimtis – veikti greitai, impulsyviai ir kartais neprotingai, o Ožiaragiui būdingas lėtumas ir drausmė, todėl Marso energija čia yra suvaldyta ir tvarkinga. Marsas Ožiaragiu judės ramiau ir tikslingiau.

Konkretus tikslas – tai, į ką nukreipia savo energiją Marsas Ožiaragyje. Jis gali dirbti iki išsekimo, kentėti nepriteklių ir nepatogumus, kad tik pasiektų savo užsibrėžtą tikslą.

Skirtingai nuo Marso Avine, kur visa jo energija nukreipiama į pirmąjį smūgį, Marsas Ožiaragyje, žengiant bet kokį žingsnį, gerai apsvarsto ir apmąsto. Jis didis strategas. Kad tiksliai pasiektų pasirinktą tašką, jis blaiviai įvertina, apsvarsto visus variantus.

Tokiomis dienomis vyrauja garbės troškimas, profesinės ambicijos, labiau siekiame užsibrėžto tikslo. Karjera ir profesionalumo kėlimas rūpi daugiau nei bet kada.

Darbo efektyvumui pakelti reikalingos aiškios ir tikslios užduotys, nuorodos ko tikėtis pasiekus konkretų rezultatą, motyvacija.

Tokiomis dienomis esame linkę komanduoti, nei klausytis komandų, tampame reiklesni ir negailestingi. Sugraudinti vyresnybę tokiu laiku labai sunku.

Veikla, kurią šiuo laikotarpiu pradėsime, reikalaus ilgo paruošiamojo darbo, tikslaus plano, strategijos, kryptingumo, tačiau po tokių ilgų pasiruošimo darbų  projekto sėkmė garantuota.

Daugelis iš mūsų pajus didėjantį pasitikėjimą savimi, atsiras noras pradėti naujus projektus. Tai puikus laikas imtis atsakingo darbo, pradėti kažką naujo ar grįžti užbaigti pradėtus darbus.