Su Naujais astrologiniais Mėnulio ir Moterų metais!

Visas astrologinis pasaulis labai laukia savo profesinės šventės ir tikrosios Naujųjų metų pradžios.

2020 m. kovo 20 d.  05:49 val. Lietuvos laiku, Saulė įžengs į Avino zodiako ženklą, paskelbdama apie Naujųjų astronominių ir astrologinių metų pradžią. Tai pavasario lygiadienis, kada susilygina diena su naktimi ir prasideda astronominis pavasaris.

Laikas tikrai šventiškas ir daug žadantis.  Prasideda tikras pavasaris, atgimimas –  atsiveria naujos galimybės, galime vėl bandyti dar kartą įgyvendinti savo idėjas su nauja energija ir praeityje įgyta patirtimi.

Tai ieškojimų, svajonių ir naujų horizontų atradimo, galimybių kiekvienam pakilti į naują vystymosi etapą, tobulinti ir atskleisti savo unikalius sugebėjimus ir talentus laikas.

Pagal Magų žvaigždę metus nuo 2020 m. kovo 20 d. iki 2021 m. kovo 20 d. valdys Mėnulis.

Mėnulio metai prasidės 2020 kovo 20 d. 05:49 val. (Lietuvos laiku).

Vakarų astrologija metų valdovus nustato pagal Magų žvaigždę – viena ir ta pati planeta valdo kas septynerius metus. Mėnulis valdė 2005  (2013 – 7 = 2005), 1999  (2006 – 7 = 1999) ir kt., taip pat galime apskaičiuoti Mėnulio valdomus metus ir ateičiai:  2027, ir tt.

Mėnulio valdomos sritys – jausmai, emocijos, rūpestingumas, globa, intuicija. Šios savybės ypač svarbios bus šiais Mėnulio metais – turėsime jas ugdyti savyje, o susidariusios situacijos nuolat skatins mus tuo užsiimti.

Mėnulis simbolizuoja motinystę, motinos globą, motinos dėmesį. Mums visiems bus lengviau rūpintis vienas kitu, užsiimti tuo bus paprasta, malonu, džiaugsminga, nes Mėnulis bus stiprus, turintis pakankamai energijos, kad galėtų pasirūpinti artimaisiais, namais, visa šeima, tėvais ir seneliais.

Kuo daugiau rodysime dėmesį vienas kitam, tuo stipresnis bus rezonansas  su Mėnulio įtaka mums, tuo lengvesni ir geresni bus mums šie metai.

Šiais metais patriotizmas, meilė tėvynei, mūsų protėviai, mūsų tradicijos, mūsų šaknys, namai, šeima, moterys, motinystė, globa  – svarbiausios temos, kurios bus keliamos į pirmąją vietą tiek valstybiniame, tiek asmeniniame lygmenyse.

Tad moterys – viskas mūsų rankose, kaip norėsime – taip ir bus!