Veneros metai. Kai valdo grožis ir moterys

 

Visas astrologinis pasaulis labai laukia savo profesinės šventės ir tikrosios Naujųjų metų pradžios.

2018 m. kovo 20 d. 18:15 val. Lietuvos laiku, Saulė įžengs į Avino zodiako ženklą, paskelbdama apie Naujųjų astronominių ir astrologinių metų pradžią. Tai pavasario lygiadienis, kada susilygina diena su naktimi ir prasideda astronominis pavasaris.

Laikas tikrai šventiškas ir daug žadantis. Iš tiesų juk baigėsi žiema – vargai, visos nesėkmės ir nusivylimai liko praeityje. Prasideda tikras pavasaris, atgimimas –  atsiveria naujos galimybės, galime vėl bandyti dar kartą įgyvendinti savo idėjas su nauja energija ir praeityje įgyta patirtimi.

Saulė pirmajame zodiako ženkle Avine visada išreiškia save naujomis idėjomis, naujomis perspektyvomis, palaiko drąsius ir ryžtingus projektus, suteikia galingą impulsą naujam gyvenimui, augimui ir vystymuisi. Kartu su Saule Avine mes žengiame į naują ir svarbų evoliucijos ir transformacijos laikotarpį.

Tai ieškojimų, svajonių ir naujų horizontų atradimo, galimybių kiekvienam pakilti į naują vystymosi etapą, tobulinti ir atskleisti savo unikalius sugebėjimus ir talentus laikas.

Pagal Magų žvaigždę metus nuo 2018 m. kovo 20 d. iki 2019 m. kovo 20 d. valdys Venera.

Ši puiki vaisingumo ir grožio planeta pakeis 2017 metų karščio valdovę Saulę ir atneš su savimi moteriškąją energiją beveik visoms mūsų gyvenimo sritims. Labdaringumas, menas, šeimos vertybės iškils į pirmąjį planą.

Mitologijoje Venera (lot. Venus) – meilės, aistros, grožio ir jaunystės dievė. Dievai Venerai yra suteikę labai didelias galias. Jos kerams negali atsispirti ne tik šio pasaulio galingiausieji, bet ir patys Dievai.

Ko tikėtis Veneros metais?

Paprastai ši miela planeta skatina žmones bendradarbiauti, bendrauti, primena mums laikytis etiketo taisyklių, dovanoja sėkmę diplomatams ir įkvėpia kūrybai meniškų profesijų žmones. Šis laikotarpis būna labai palankus muzikantams, poetams, rašytojams, menininkams.

Mėgsta Venera ir pinigus. Tokiu metu plečiasi prekyba, prekyvietėse atsiranda daug įvairiausių daiktų, žmonės pradeda skirti didžiules sumas prabangos prekėms, poilsiui ir pramogoms.

Venera simbolizuoja meilę, išmintį, laimę, malonumą, harmoniją ir grožį.

Jei jau seniai svajojote išmokti dekupažo, dekoravimo, lipdymo ir pan. – pradėkite tuo užsiimti, galbūt ateityje šis pomėgis taps profesija ir jūs galėsite patirti moralinį ir materialinį pasitenkinimą.

Stenkimės ir savo vaikams įkvėpti meilę kūrybai. Supažindinkime savo atžalas su įvairiausiomis piešimo, siūvinėjimo, papuošalų, rankdarbių kūrimo technikomis. Skatinkime juos atsiskleisti per kūrybą, grožį ir harmoniją. Visa tai ugdys juose mandagumą, tvarkingumą, estetiką.

Ateina idealizuotos meilės ir kūrybinės energijos atsiskleidimo laikas.

2018 metais Venera atneš sėkmę tiems, kurie myli ir yra mylimi. Šiais metais galime sutikti savo sielos antrąją pusę, su kuria būsime laimingi. Taigi, būkime atidūs – sutiktasis/toji tokiu metu gali būti seniai lauktoji ta vienintelė mūsų meilė!

Veneros metai atneš pasauliui meilę, jausmų gilumą ir nuoširdumą. Grįš meilės žavesys, poezijos, muzikos, literatūros ir meno mūza taps stipresnė.

Mes patirsime jausmų intensyvumo stiprėjimą, kils noras pagerinti savo fizinę būklę, ieškosime būdų ir priemonių kaip įveikti virusus ir ligas, pradėsime domėtis kūno atjauninimo ir regeneracijos galimybėmis.

Šie metai bus sėkmingi kūrėjams ir menininkams, tiems, kurie siekia atnaujinti pasaulį, mokslą ir meną bei gyvenimo sąlygas Žemėje.

Veneros metais ypatingai svarbiais tampa klausimai –  ką dėvėti ir kaip tapti dar gražesniu?

Mylimiausios Veneros spalvos yra pastelinės – ypatingai  žydros, rožinės, baltos ir švelniai žalios spalvos deriniai. Audinius ji mėgsta įvairius – tiek natūralius, tiek sintetinius, svarbu, kad tik būtų gražu.

Venerai labai patinka nėriniai, ir iš karto atkreipiu jūsų dėmesį, kad šiais Veneros metais tiesiog būtina įsigyti seksualius ir kokybiškus apatinius!

Venera nėra iš tų, kuri mėgsta puritonišką, griežtą stilių, ji myli moteriškas formas, gilią dekolte ir daug smulkių detalių. Šių metų vyraujantis mados stilius  –  “Romantiška gundytoja”.

Tokiu metu sulauksime naujovių kosmetologijoje – gali būti išrasti nauji preparatai, leidžiantys be didelių pastangų išsaugoti jaunystę.

Plaukų spalva, kurią mėgsta Venera – oranžiniai (ryžai) rausva. Moterys, tad dabar teks pamąstyti, kokį atspalvį iš rausvos spalvos jums rinktis.

Koks būna oras Veneros metais?

Kai valdo Venera, metai būna vėsūs ir drėgni, vyrauja vidutinišką temperatūrą, normalus drėgmės lygis, saulėtas dangus. Visgi Venera gali būti liūčių, potvynių ir audrų su lietumi priežąstimi.

2018 metais turėtume sulaukti nemažo derliaus. Ypač gerai turėtų užderėti kviečiai, ankštiniai augalai, žemuogės, braškės, agrastai, žiediniai kopūstai, vynuogės.

Gėlės Veneros metais būna nepaprastai gražios. Sodinkime daugiau žibučių, kvapniųjų žirnių, narcizų, kroksų, pelargonijų, hiacintų. Net kaprizingos rožės žada mus sužavėti!

Kaip sutikti Veneros metus?

Geriausia švęsti Naujuosius Veneros metus kartu su savo mylimu žmogumi. Pamirškime visas nuoskaudas ir pretenzijas vienas kitam, parodykime Didžiajai Meilės Deivei, kad mes ją gerbiame, ir tada ji būtinai nusišypsos, dovanodama mums Meilę, Sėkmę ir Laimę!

Meilė, grožis ir moterys – tai trys pagrindiniai ir svarbiausi brend’ai 2018 metais. Nusiteikite Meilei, Grožiui, Harmonijai ir jūs būtinai atsidursite tų laimingųjų būryje, kuriems Veneros metais pasiseks.