Marsas Skorpione. Kai atsiveria vidiniai rezervai

Marsas Skorpione išbus nuo spalio 12 d. iki lapkričio 24 d.

Tuo metu, kai Marsas keliauja per Skorpiono zodiako ženklą, tampame  neramūs. Įtampa jaučiama visur. Pradedame elgtis tarsi paukščiai prieš audrą. Atsiranda nerimo jausmas, pradedame blaškytis arba, atvirkščiai, sustingstame laukime. Šis laukimas nereiškia susitaikymą ir sąstingį – kaip tik tuo metu vyksta vidinis energijos persiskirstymas, kuris fokusuojamas į vieną tašką, kad tinkamu momentu ji būtų”iššauta” reikiama kryptimi.

Sustojimas reikalingas tam, kad galėtume susiorentuoti, kokia yra galimo smūgio kryptis. Marsas Skorpione niekada nepuola pats, jis tik duoda atkirtį matomam ar nematomam priešui. Esant pavojui Marsas ne tik mobilizuoja fizines ir psichines jėgas, bet ir atveria vidinius rezervus, štai kodėl žmonės turintys Marsą Skorpione mums atrodo draugiški. Kai jiems reikia atlikti kokį tai darbą, jie gali dirbti dieną ir naktį, beveik be miego. Greičiausiai, kad tokiu metu  kai kam prisireiks dirbti iki išsekimo, nes pavojingi atsitikimai, didžiulės avarijos, katastrofos – tai įprasti dalykai Marsui Skorpione. Kaip tik čia jis ir gali panaudoti sukauptas savo jėgas.

Tokio tranzito metu galime sulaukti aštrių problemų stambaus biznio, bendrų finansų, bankų ir korporacijų srityse. Marsas atneša sumaištį į nusistovėjusią verslo schemą. Įprastas ritmas griūna, tenka skubiai ką tai tokio keisti, perdaryti, perskirstyti, slėpti, sunaikinti. Nuolat atsitinka  kažkas tokio, kas reikalauja nedelsiamo įsikišimo, didžiulės fizinės ar psichinės įtampos. To paties gali sulaukti ir verslas, jei jis tokiu metu būtų pradėtas. Jo vystymasis nebutų vienodas. Periodiškai jį krėstų krizės, kurios atneštų mažesnių ar didesnių nuostolių.

Tokiu metu žmonėms, neturintiems nieko bendro su bizniu, vis vien užteks problemų. Dažnai susiduriama su agresija, gąsdinimais, net atviru užpuolimu. Padidėja nusikalstamumo lygis: vagystės, nužudymai, susieti su libido sustiprėjimu, seksualiniai nusikaltimai. Ypatingai atsargūs turėtų būti žmonės, kurių gimimo horoskope yra nuoroda apie galimą prievartą, ypač, jei tranzitinis Marsas turi negatyvų aspektą, kuris pakartoja tokį patį, esantį gimimo horoskope. Net, jei paminėtų ekscesų pavyksta išvengti, vis tiek  verdantis kraujas žmonėms neleidžia nurimti. Ieškodami adrenalino jie gali leistis į pakankamai rizikingas avantiūras, net sukeldami pavojų savo gyvybei. Įvairūs eksperimentai, pvz.: žaidimas su mirtimi gali baigtis labai liūdnai.

Tokiu metu kyla noras išmėginti įvairiausias magijos galimybes, tačiau be atitinkamo pasiruošimo ir žinių galima susilaukti neigiamų pasekmių.