Venera Mergelėje. Laikas pradėti mankštintis

Kalanetikos studijos “Aditi” įkūrėja ir trenerė Aistė Gustė

Venera Mergelės zodiako ženklu keliaus nuo spalio 9 d. iki lapkričio 8 d. 

Venera Mergelėje ženkliai susilpnina meilės liepsną. Vietoj aistros įsivyrauja blaivus mąstymas ir santūrumas. Tokiu metu žmonės linkę viską analizuoti ir pasverti. Iš vienos pusės tai skurdina jausmus, bet iš kitos – apsaugo mus nuo klaidų pasirenkant partnerį.

Dėl tokiu metu esamo padidinto dėmesio detalėms, mažiausia smulkmena, dažnai net nesuvokiama protu, gali atšaldyti kylančius jausmus. Iš kitos pusės perdėtas kritiškumas gali būti nukreiptas ir į patį save, pavyzdžiui, žmogus, norėdamas susipažinti ar priimti kito dėmesį, gali pradėti abejoti savo patrauklumu. Tad reikėtų  būti atkakliam ir apsišarvuoti kantrybe.

Jausmai gali gimti kažką bendrai veikiant, dirbant arba padedant kitam. Tokiu metu  žvelgiame į savo kolegą naujomis akimis  –  jame galime atrasti  įdomų vyrą/moterį.

Venera Mergelėje ne vien nurodo, kad partneris gali būti priekabus, išrankus ir reiklus, bet ir patikimas, rūpestingas bei pareigingas.

Tokiu metu Venera skatina ypatingai pasirūpinti mūsų kūnu, jo sveikatingumu, nuteikia labai sistemingam, kruopščiam darbui glūdinant figūrą, jos linijas. Šis laikas palankiausias pradėti sportuoti, mankštintis.

Venera mėgsta sielos, jausmų ir kūno harmoniją, jai nepriimtina agresija, įtampa, nervingumas. Tad ten, kur rami, graži, aplinka, šiltas bendravimas su savo bendraminčiais, atidus dėmesys jūsų problematikai, ten siekiami rezultatai kaip tik bus žymiai geresni.