Marsas Jautyje. Kurkime grožį savo rankomis

Marsas Jaučio zodiako ženklu keliaus nuo liepos 5 d. iki rugpjūčio 20 d.

Tokio tranzito metu daugeliui gali kilti noras pačiam ką nors gražaus pasigaminti savo rankomis – iškepti tortą, pasisiūti suknelę, susiverti vėrinį, nusimegzti megztinį, pagrąžinti savo namų interjerą ir t.t.

Tokiomis dienomis daugiau dėmesio skiriama savo finansams, uždarbio didinimui, papildomoms pajamoms.

Jėgos naudojamos apgalvotai, nesistengiant bet kokia kaina pirmauti, o koncentruojantis ties darbu už kurį tikimasi gauti pelnytą atlygį. Dirbama susikaupus ir tikslingai, panaudojant tam tikslui skirtus resursus ir reikalingus įrankius.

Įmonėse tokiu metu personalo kaita žymiai sumažėja, tačiau darbuotojai iš darbdavio gali pareikalauti pelnyto užmokesčio už savo atliktą darbą.

Veikla pradėta Marso per Jautį metu plėtosis gana lėtai, tikriausia bus reikalingos dar papildomos investicijos, kurių dėka ateityje galime tikėtis sulaukti stabilių ir pastovių pajamų.

Uždirbtus pinigus vargu ar kaupsime (Marsas mėgėjas išlaidauti) – labiau būsime linkę investuoti į materialines vertybes, todėl tikėtina, kad išaugs pirkimų/pardavimų skaičius, pvz: nekilnojamo turto srityje.

Negatyvūs Marso aspektai gali pasireikšti nuostoliais biznio srityje, nenumatytomis išlaidomis, pvz.: likviduojant avarijų ar įrangos gedimo padarinius.

Gamybos procesas gali vykti netolygiai – tai priverstinės prastovos, tai karštligiškas skubėjimas stengiantis darbą atlikti nekreipiant dėmesio į darbo valandas ar papildomas išlaidas.

Tokiu laiku dėl skubėjimo, nervingumo ir konfliktų pridaroma daugybė klaidų, taip pat galimi nelaimingi atsitikimai gamyboje.

Esant neigiamiems tranzitinio Marso aspektams nereikėtų pirkti nekilnojamą turtą, užsiimti remontu ar kokiais kitais svarbiais darbais.