Merkurijus Dvyniuose. Lengviau užmegsime naujas pažintis

pazintis

Merkurijus Dvyniuose išbus nuo balandžio 30 d. iki liepos 5 d., per šį laikotarpį nuo gegužės 10 d. iki birželio 3 d. judės retrogradiškai nuo Dvynių 4°51′ laipsnio iki Jaučio 26°05′ laipsnio, o birželio 3 d. pradės judėti vėl direktyviai.

Merkurijus įeidamas į savo ženklą, tarsi ištrūksta į laisvę. Tokiu laiku žmonių mąstymas išsilaisvina, trokštama naujienų, tampame smalsesniais, žingeidesniais. Esant Merkurijui Dvyniuose suaktyvėja noras mokytis, tad daugelis pradeda lankyti įvairiausius kursus.

Naujienos tarsi pasipila iš dangaus, tačiau dažnai jos vienadienės,  įdomios dieną – dvi, maksimum savaitę, o po to pamirštamos.

Žmonės tokiu laiku lengviau užmezga naujas pažintis, kontaktus, tampa komunikabilesni, bendraujantys. Temų pokalbiams netrūksta, nes įvykiai, kurie tuo metu vyksta, sukelia daug kalbų ir ginčų. Pokalbio objektu gali tapti bet kas, kad tik būtų patenkintas bendravimo poreikis.

Susirinkimuose ar susibūrimuose tokiomis dienomis  niekas nenuobodžiauja, nes kiekvienas pasisakymas pagimdo naujus oratorius, pradedami ilgi svarstymai ir ginčai. Dvyniško Merkurijaus metu mėgstama žongliruoti žodžiais, “patraukti per dantį”.

Nežiūrint, kad į naujieną reaguojama iš karto, ji taip pat greitai ir pamirštama. Taip jau sutverta Merkurijaus atmintis – ji atsimena tik tai, kas svarbiausia, o kas  nereikšminga ištrinama iš atminties, tiksliau,  išstumiama giliai į pasąmonę, bet kaip žinia, mes nieko nepamirštame – bet kurį gyvenimo momentą su smulkiausiomis detalėmis galima atgaminti hipnozės metu.

Sprendimai priimami lengvai, greitai. Į keliones išsiruošiama be didelio pasiruošimo ar ilgo svarstymo. Iš ryto ėję tik į darbą, vakare jau galime būti atsidūrę kitame mieste. Keliaujant kontaktai užmezgami lengvai, kalbos būna aistringos, tačiau pasibaigus kelionei pakeleiviai greitai pamirštami.

Negatyvios Merkurijaus Dvyniuose savybės – plepumas, nepastovumas, gandai, apkalbos, manipuliacija faktais.