Marsas Liūte. Atėjo laikas parodyti ką sugebam

Marsas Liūto zodiako ženklu keliaus nuo birželio 11 d. iki liepos 27 d.
Tokiu metu tapsime vėl aktyvesni, iniciatyvesni, norėsis save išreikšti veikloje.

Liūtiškas Marsas ne mažiau ryškus nei Avine, tačiau, skirtingai nuo pastarojo, jis su didesniu pasiryžimu sieks savo tikslų. Tad nukreipti Marso Liūte dėmesį į kitą idėją ar temą nepavyks, jis bet kokia kaina sieks savo. Todėl geriau jo nestabdyti, o leisti užbaigti pradėtą darbą ar pokalbį. Tokiu metu visuose veiksmuose bus jaučiamas šioks toks susireikšminimas ar sureikšminimas to kas vyksta.

Tokiu metu kalbama ne tai ką iš tikrųjų galvojama, o tai kas mums naudinga. Ką būtent, priklausys nuo konkrečios situacijos, tačiau tai bus daroma demonstratyviai, kad matytų ir girdėtų kiti. Siekdamas savo tikslo Marsas Liūte gali surengti netgi didžiulį šou reginį.

Konfrontacijos, konfliktų būna mažiau nei Marso Avine metu, liūtiškas Marsas stengiasi išlaikyti orumą, būti aukščiau esamos susidariusios situacijos ir dėl smulkmenų nesivelia į kivirčus. Tačiau jei bus užgauta Marso savimeilė ar parodyta jam nepagarba ir nepasitikėjimas, tai priešininkas nuo jo stipriai kentės. Būsime labiau linkę patys įsakinėti nei paklusti kitiems, o grubiems pasisakymams ar pažeminimui netgi imsime stipriai priešintis.

Tokiu metu siekiama, kad mūsų darbas būtų pastebėtas ir įvertintas. Norint, kad gimusią įdėją ir pradėtą veiklą lydėtų sėkmė, jai turėtų vadovauti ryški, neeilinė asmenybė.

Marsas Liūte sustiprina libido, tad tokiu metu gali užsimegzti nemažai meilės romanų.

Marso per Liūtą metu pagausėja sportinių rekordų, kūrybingiems žmonėms ateina vaisingas metas, kai per trumpą laiką galima sukurti žymiai daugiau, nei kitu metu. Marsas Liūte neleidžia ilgai mąstyti, svarstyti ar abejoti. Aktoriai ir oratoriai būna kaip niekada įtikinantys ir įkvėpiantys. Savitumas, pasitikėjimas savimi, sugebėjimas tinkamai pateikti save padės pasiekti sėkmę.

Marsas keliaudamas Liūtu sužadina azartą, riziką, nuteikia avantiūroms, tad tokiu metu lošimo biznis gali tikėtis nemažų pajamų.

Negatyvūs aspektai siejami su savo personos demonstravimu, susireikšminimu, nepateisinamu noru komanduoti, pamokyti, pavyduliauti. Įtampos su Marsu Liūte aspektų metu pavojinga lankytis stadionuose, masiniuose renginiuose, lošimo namuose, nes ten galime susidurti su masiniais neramumais, muštynėmis, gaisrais ar net sprogimais,  su valdžios struktūrų grubumu, nesiskaitymu, žiaurumu ir net agresija. Galimi nelaimingi atsitikimai vaikams. Saugokime savo mažylius, nepalikime jų be priežiūros.