Merkurijus Šaulyje. Puikus laikas pradėti mokytis

Merkurijus Šaulio zodiako ženklu keliaus nuo lapkričio 17 d. iki gruodžio 7 d.

Merkurijus Šaulyje įkvėpia mokytis ar pagilinti, praplėsti jau turimas žinias. Tiems, kas nori tobulėti, pats geriausias laikas tai pradėti.

Norinčius mokytis astrologijos kviečiu į savo Astrologijos mokyklą online, registruotis galima čia.

Tranzitinio Merkurijaus per Šaulį  laikotarpis atveria puikias galimybes naujoms įdomioms pažintims ir susitikimams. Jei tik yra galimybė, stenkimės nepraleisti progos pabendrauti su įžymiais, žinomais ir garsiais žmonėmis taip pat užsieniečiais.

Verslo žmonėms tai geras laikas užmegzti ryšius su užsienio firmomis. Tokiu laiku daugelis išvyksta dirbti, mokytis ar poilsiauti į užsienį.

Merkurijaus tranzito per Šaulį metu pajuntame bendravimo laisvę, dingsta kuklumas, nepasitikėjimas, tampame drąsesni ir atviresni.

Tokiu laiku dažnai nesilaikoma bendravimo etiketo, kalbama tai, kas šauna į galvą, įsijaučiant į pokalbį taip, kad galime nepastebėti nei klaidų, nei prieštaravimų, nejaučiant nei laiko, nei ribų, stengiamasi pasakyti viską iki galo.

Vyrauja optimizmas, statomos oro pilys, tikima pažadais. Tą reikėtų atsiminti, kai girdime ir matome mirgančią reklamą ar prekeivius, siūlančius mums stebuklingas ir geriausias pasaulyje priemones, daiktus ar vaistus.

Tokiu laiku pažadai dalijami labai lengvai, kuriami grandioziniai planai, daug kalbama, triukšmaujama, bet taip pat labai greitai pamirštama tai, kas buvo pasakyta.