Merkurijus Vandenyje. Pats laikas pradėti studijuoti astrologiją

Merkurijus Vandenio zodiako ženklu keliaus nuo vasario 5 d. iki 23 d.

Tokiu laiku galimi maksimalūs pokyčiai bendravime, kontaktuose. Netgi tie, kurie yra nedrąsūs, kuklūs atsipalaiduoja ir tampa labiau judresni, smalsūs ir komunikabilūs.

Dingsta baimė bendraujant su viršininkais, kurie šiuo metu gali pademonstruoti  lojalumą savo pavaldiniams. Tai ryškiai gali pasireikšti įvairiuose neformaliuose renginiuose, kur pavaldiniai gali pamatyti savo rūstų viršininką besidomintį ne tik profesiniais reikalais, bet ir laisvai bendraujantį apie dalykus nesusijusius su darbu.

Tokiu laiku žmonės gyvai pradeda domėtis įvairiausiomis gyvenimo sritimis, veikla, šiuolaikinėmis technologijomis, astronomija, astrologija  ir kt. Kaip tik tokio tranzito metu  informacijos apie tai padaugėja, atsiranda galimybė tapti kurios nors organizacijų nariu.

Merkurijaus tranzito per Vandenio zodiako ženklą metu labai palankus laikas pradėti studijuoti astrologiją.

Tuos, kurie nori mokytis, kviečiu į savo “Astrologijos mokyklą online”.

Tokiu metu dažnai gimsta paradoksalios idėjos, gali staiga pasikeisti planai. Žmonės tam labai nesipriešina, nes intuityviai visi to nori ir laukia permainų, tomis dienomis taip ir jaučiama, va tuoj tuoj įvyks kažkas tokio nepaprasto, kas supurtys mūsų protus.

Neretai netenka to ilgai laukti ir tada atmosfera sprogsta, visi susijaudinę pradeda dalintis įspūdžiais, susižavėję tuo, kad va, štai tas, ko laukėme ir įvyko, nors neretai ir nežinojome, ko laukėme, bet štai atsitiko ir dabar žinome, kad būtent tai ir yra ko tikėjomės.

Daugelį tomis dienomis staiga aplanko nušvitimas, aiškumas. Ypatingai gerai generuojasi idėjos esant grupėje, tokiomis dienomis puikiai dirba „kolektyvinis protas“.

Tokio tranzito metu pasaulis sužino apie naujus išradimus ir neįprastus, nepaaiškinamus reiškinius; pavyzdžiui apie tai, kad mokslininkai aptiko naują gyvūnų rūšį, nors buvo laikoma, kad visa žemės fauna seniai jau suskaičiuota ir ištyrinėta.

Santykiuose taip pat vyksta pokyčiai – žmonės savo partneryje pradeda pastebėti tai, ko ankščiau nepastebėjo, tampa labiau atidūs ir dėmesingi. Lengviau užmezgamos pažintys.

Atsiranda troškimas nustebinti savo partnerį kažkuo įdomiu, neįprastu,  ir tas dažniausiai  pavyksta. Tačiau galimi netikėtumai ir nesusipratimai, net netikėti išsiskyrimai.

Bet kokiu atveju tokio tranzito metu būsime nustebinti ir ne kartą.