Pasiruoškime – svajonės gali pradėti pildytis

pelenes vartai

 

Nuo vasario 20 d. iki kovo 5 d. susidaro Pelenės aspektai, kurie ypatingi tuo, kad mums gali kilti poreikis atsinaujinti, sužibėti, atsiskleisti pačiomis gražiausiomis spalvomis. Tokiu laiku mūsų norai, svajonės, siekiai gali pradėti pildytis, tik jie turi būti iš anksto labai gerai apgalvoti, suplanuoti, kad netektų gailėtis, kad kažką praleidome ar kažko nenumatėme.

Teigiama, kad tarp Marso ir Jupiterio orbitų buvo planeta Faetonas, kuris subyrėjo ir atsirado asteroidų žiedas, iš kurių pats stambiausias Chironas. Faetonas astrologijoje valdė meilę ir harmoniją. Nelikus jo, žmonija prarado intuicijos kanalą, atimdamas savybę teisingai pasirinkti: žmonės prarado ryšį su laiku, „auksinio vidurio“ pojūtį. Chironas, kuris buvo atrastas 1977 metais, perėmė Faetono palikimą, tapo atsakingas už partnerystę, santykius, harmoniją, meilę, santuoką.

pelenes vartaiPelenės laikotarpis būna tada, kai planetos Venera, Neptūnas, Jupiteris ir Chironas sudaro tarpusavyje harmoningus aspektus. Kaip tik šiuo metu Jupiteris keliaudamas Skorpionu daro trigoną į Veneros konjunkcija su Chironu ir Neptūnu Žuvyse.

Tokia planetų konfiguracija atveria mums vartus į pilną stebuklų laiką, kai į mūsų gyvenimą gali įžengti Romantika, Meilė ir Sėkmė. Tai  vienas iš laimingiausių gyvenime momentų, kada esame „pačiame pike“ – galime keisti savo gyvenimą, ieškoti, išbandyti ką nors naujo.

Tai periodas, kai  žmonės pasiruošę atleisti bet kokius mūsų nusižengimus, jie nepastebi mūsų klaidų, kadangi tampame jų akyse patrauklūs, stulbinamai žavingi ir nepakartojami. Mūsų charizma ir populiarumas tokiu laiku pasiekia viršūnę, aukščiausią tašką.

Visa tai reikšminga ir svarbu ne tik meilėje, bet ir visose srityse, kuriose reikalinga kitų parama ir pritarimas. Todėl tą laiką galime vadinti AUKSINIU ir išnaudoti svarbiems biznio projektams, deryboms, viskam nuo ko priklauso augimas, vystymasis, sėkmė.

Pasinaudokime šiuo mums žvaigždžių suteiktu laiku. Keiskime stilių, šukuoseną, atnaujinkime savo garderobą, keiskime spalvas aplinkoje, kurioje dirbame, ilsimės.

Šis periodas taip pat labai palankus atgaivinti mūsų tarpusavio santykius. Flirtuokime, dalinkime šypsenas, stenkimės sukurti romantišką nuotaiką – tegu dega žvakės, skamba meilės muzika, eilės.

Keiskimės, atsinaujinkime – ir mūsų gyvenimas bei santykiai su aplinkiniais pasikeis!