Ieva.lt: Kuris horoskopas svarbesnis – rytiečių ar pagal žvaigždynus?

dangusLaba diena, mano klausimas butu toks: kuris horoskopas yra svarbesnis vertinant, ar partneriai dera ir atitinka vienas kitą – rytiečių (gaidžiai, šunys, drakonai ir t.t.) ar pagal žvaigždynus (vandenis, žuvys, dvyniai ir t.t.). Pavyzdžiui, mano situacija – Mergelė ir Jautis lyg ir labai dera, bet abu gimę Ožkos metais, tad lyg ir visiškai nedera. Pagarbiai, Lina

Rima Karužienė: Sveika, Lina, tikslesni atsakymai, ko gero, būtų vadovaujantis „zodiako ženklais“. Jūsų minėti Vandenis, Žuvys ar Dvyniai nusako žmogaus „tipą“ pagal Saulės padėtį zodiake gimimo metu. Viename žvaigždyne ji išbūna apie 31 parą.

Tuo tarpu, „rytiečių“ horoskopas yra sudarytas remiantis kinų metų kalendoriumi ir paremtas Saulės ir Mėnulio jungtimi (Mėnulio Jaunatis) Vandenio zodiako žvaigždyne. Taigi, visi gimusieji nuo kažkurių metų Mėnulio jaunaties Vandenyje iki kitų metų, kai vėl Saulė Vandenyje bus jungtyje su Mėnuliu. Todėl visi gimę tam tikrais metais būna „gaidžiai“, „ožkos“, „šunys“ ir kt.

Pvz: 1992 02 14  20:21 prasidėjo Ožkos metai, kurie baigėsi 1992 02 03 21:58. Taigi, jei jūs gimėte šiuo laikotarpiu – Jūs esate Ožka  🙂 Laiko imtis žymiai didesnė – visi metai, t.y. 365 dienos. Vadinasi, ir bendroji charakteristika yra žymiai platesnė.

Pagal mums įprastą zodiaką, t. y. Saulės poziciją galima spręsti apie 2-iejų žmonių suderinamumą tik ego – sąmoningumo lygmenyje. Mergelė ir Jautis yra panašios žemės stichijos ženklai, t.y. Saulės pozicija turi harmoningą tarpusavio aspektą. Tai svarbu, tačiau poros tvirtos sąjungos gali ir nenulemti. Be panašaus temperamento, emocinio-jausminio, seksualinio potraukio, jo poreikio intensyvumo, sugebėjimo spręsti konfliktus negalima nė kalbėti apie ilgalaikius poros santykius.

Taigi, priimant sprendimą, būtų ne pro šalį pasikonsultuoti su astrologu. Išanalizavus abiejų partnerių ir bendro partnerystės suderinamumo horoskopus (labai svarbu žinoti ne tik ženklą, bet ir tikslią gimimo datą), galima asmeniškai ir žymiai tiksliau atsakyti, ar tinkate vienas kitam, ar ne.