Ideali jauna pora: įmanoma ir po 4-erių bendrų metų?

Ideali pora“Drauge gyvename kartu jau 4-eri metai. Man 23 m., mano draugui 26 m. Šį pavasarį nusprendėme susituokti. Lyg ir nėra ko abejoti, nes per šiuos kartu sugyventus metus matėme ir šilto, ir šalto. Apsilankę jūsų svetainėje, nutarėme sužinoti (na, kad neliktų jokių abejonių), ką gi tos žvaigždės mums lemia. Ar tinkame vienas kitam? Ačiū už atsakymą. Birutė ir Simonas”

Rima Karužienė: Sakoma, rašoma, kad meilė trunka 3-jus metus. Na, jūs jau tą  paneigėte. Ketveri metai jau daug.  Ir ką gi tos žvaigždės “sako”?  Ogi jūs esate tie LAIMINGIEJI!

Jums labai pasisekė, kad taip tie keliai keleliai susikirto, kad sutikote vienas kitą. Ir sekasi gi žmonėms! Esate dvi vieno obuoliuko puselės, kurios ieško visi kas myli ir nori būti mylimi. Seksualinio potraukio, romantiškos dangiškos meilės, emocinio-psichologinio ir laimės pojūčio harmoningas abipusis suderinamumas rodo, kad esate viena laimingoji iš tūkstančio porų, turinti patikimą ilgalaikių santykių, tinkamumo vienas kitam aspektus.

Kaip sakoma, nėra namų be dūmų, tačiau dvi viena kitą mylinčios širdys ras būdų laiku sustot, kad neįsiliepsnotų gaisras. Mano patarimas šiai laimingajai porai: labai svarbu, kad jūs suvoktumėte – jus suvedė Dievulis ir tai reikia branginti ir puoselėti. Aišku, neužmikite palaimintu miegu, būkite budrūs ir saugokite tą stebuklą. Suvokimas, kad tai –  retenybė, įpareigoja tai “šveisti” ir “blizginti”, kad dulkės nenusėstų ir netaptų pilku ir bereikšmiu įvykiu kiekvieno jūsų gyvenime.  Sėkmės!

P. S. Birutė parašė “čia kaip didžiausia sužadėtuvių dovana šita žinia buvo:)”, Simonas: “atsirado kažkoks užtikrintumo jausmas”.