Ieva.lt: Karšta sekso ugnis ir tikras gyvenimas

Ugnis ir seksasSveiki, mano vardas Edita, mano vyro vardas Laimis. Pradėjome labai nesutarti, tad norėčiau sužinoti, ar aš liksiu su juo, ar manęs laukia dar vieni santykiai su kitu vyru?

Rima Karužienė: Sveika, Edita, na, namų be dūmų nerasime, nes mes skirtingi ir nepanašūs, o ir panašiems būtų visai liūdna. Šioje poroje iniciatorė – jūs, Edita. Jums labiausia ir kliūna atgal. Kaip sakoma „veiksmas lygus atoveiksmiui“, t. y. kuo daugiau spaudžiame, tuo didesnis grįžta atsakas.

Esate karšta, impulsyvi, nekantri, rezultato norite greitai. Sekse karšta ugnis puiku, tik, va, ten ir turi ji užgesti. Buitis ir pareigos, darbai darbeliai reikalauja visai ko kito. Kantrybės, mokėjimo išlaukti, diplomatijos, takto ir kompromisų. Čia tik šiluma ir moteriška gudrybė turi vyrauti. „Tiesiai į kaktą“ netinka.

Bet turiu jus nuraminti. Edita, viskas jūsų rankose. Jei sugebėsite suvaldyti savo temperamentą ir gerai pasversite visus už ir prieš, tai neteks ieškoti kito partnerio, nes jums nėra taip jau ir prastai su vyru. Juk geras jis, pripažinkit? Tad neskubėkit bent iki šių metų pabaigos priimti jokių kardinalių sprendimų. Po Naujų metų nusimato ramesnis laikotarpis jums, va, tada aiškiau ir blaiviau matysite, kas yra kaip.

Sėkmės!