Ieva.lt: Darbas suartino, bet ar tai tikra?

Ar tikraEsame pažįstami jau seniai. Sieja darbas. Tik anksčiau netekdavo daug bendrauti, nes dirbome skirtinguose padaliniuose. Bet sutikusi tą žmogų visada jaučiau magišką šilumą ir trauką. Paskutiniuosius metus bendrų darbinių reikalų atsiranda (ar sugalvojame) vis daugiau ir daugiau. Jaučiu, kad esame neabejingi vienas kitam. Tik nei vienas nedrįstame žengti to pirmojo žingsnio. O gal neverta? Gal esame nesuderinami?

Rima Karužienė: Nieko nuostabaus, kad tą trauką jaučiate. Tarp jūsų atsiranda taip vadinamas „įsielektrinimas“, kurį jaučiate kaip jaudulį. Galite susidurti ir su daug nelauktų, neįtikėtinų situacijų, sulaukti malonių staigmenų. Bet tas žaižaruojantis įsielektrinimas nėra pagrindas ilgalaikiams santykiams. Jums, žinoma, norėtusi stabilumo ir rimtesnių santykių, tačiau tai dar ne tas vyras, kuris jums suteiktų visišką pasitenkinimą. Nežengiate to žingsnio nei vienas, nei kitas, nes intuityviai jaučiate, kad nesate tie, kurie būtumėte vienas kitam skirti. Kitaip jau seniai būtumėte „sugriešinę“.

Stiprus  potraukis visada randa kaip ir kur save realizuoti – ir jau tada nesvarbu, ar tu dirbi kartu, ar esi kaimynas, ar kambariokas, ar vienas darbdavys, o kitas – jo darbuotojas. Meilė, potraukis, aistra įveikia visas kliūtis, išgriauna visas sienas. Tačiau vien tik vienos pusės troškimo neužtenka, tai turi kilti iš abiejų. Tai patirti ir linkiu Jums!