Ieva.lt: Vandenis ir svarstyklės. Svaiginantis buvimas kartu – dar ne viskas?

poreleAš, Dita, gimiau Trakuose. Jis, Marius, gimė Vilniuje. Gyvenime būna apsisprendimų ir klausimų laikotarpis, todėl norėčiau kvalifikuotos pagalbos, nes negaliu susigaudyti. Taigi, mes kartu su draugu esame 7 mėnesius, planuojame šeimą, kai baigsime mokslus, bendrą ateitį kartu. Vis dėlto kyla suderinamumo klausimas. Aš esu Vandenis, mano draugas – Svarstyklės. Ar dera mūsų pora? Kokios santykių perspektyvos?

Rima Karužienė:  „Jis/ji mane traukia, mes galime ištisomis naktimis kalbėtis, svajoti, mylėtis. Esame apsvaigę vienas nuo kito…“ Jūsų santykiai paremti, atrodo, pačia gražiausia romantiška meile ir stipriu seksualiniu potraukiu. Tik, oi, kaip dažnai pakimbame ant šio gerai gamtos paruošto masalo, ar ne? Stiprūs jausmai trukdo blaiviai mąstyti ir matyti. Pastebėtas kažkoks trūkumas ir yda atrodo netgi privalumas. Ir ką gi reikėtų daryti, kad nesuklystume? Atsakymas labai paprastas – laikas. Kad pažintume vienas kitą, reikia laiko.

Miela, Dita. Jūs ne veltui susidomėjote tuo, ar derate vienas kitam. Turite puikią nuojautą. Jei jau keliate tokį klausimą, vadinasi šiek tiek kažkur giliai abejojate. Ir teisingai. Kaip bebūtų patrauklus Jums Jūsų draugas, tik draugu ir liks. Šeimos kūrimui ir ilgesniems santykiams tai dar ne tas vyras. Sėkmės Jums !