2012 m. Kovas. Atgimimas su Tavimi

Į kiekvieno mūsų gyvenimą Kovas įsiverš  pavasariniu vėjeliu ir naujomis idėjomis. Kovas taps daugeliui reikšmingu ir lemtingu mėnesiu šiais metais – su sąlyga, jei būsime aktyvūs, veiklūs ir ryžtingi. Neverta  provokuoti ir gundyti likimo neapgalvotais sprendimais, aštriais posūkiais –  kiekvienas žingsnis turi būti gerai apgalvotas ir apsvarstytas.

Kovo 3 d. susiformavęs trijų stiprių ir neordinarių planetų Jupiterio, Marso ir Plutono trigonas visą mėnesį stiprins progreso augimą, didins profesinį rezultatų pasiekimo greitį, suteiks didžiulę energiją žmonėms. Kūryba sužibės įvairiomis ryškiomis spalvomis ir kūrybingi žmonės turės puikią galimybę tiek išgarsėti, tiek pagerinti savo materialinę padėtį.

Merkurijaus jungtis su Uranu Avine kovo 5 d. padės tiems, kas nori išmokti kažką naujo, įgyti naujų žinių ir įgūdžių ar papildyti savo patirtį.

Šis mėnuo bus labai palankus mokslams, įvairiausių kursų lankymui, sugrįžimui prie jau pradėtų, bet atidėtų mokslų.

Žmonės bus nusiteikę pokyčiams – norės daug ką pakeisti savo gyvenime, ypač tai, kas anksčiau juos netenkino. Tačiau, kaip ir iki šiol, nevertėtų forsuoti įvykių, tuo labiau veikti impulsyviai, atmetant detalų planavimą. Šiuo metu padarytos klaidos gali daug kainuoti, nes jų ištaisymui reikės nemažo laiko, kurį būtų galima panaudoti naujų projektų vystymui ir vaisingam darbui.

Pirmoje Kovo mėnesio dekadoje Saulės opozicija su Marsu suteiks didžiulę energiją darbui, kūrybinei veiklai, naujų aukštumų siekiui, tačiau šis aspektas taip pat gali pasėti tarp žmonių konfliktiškumą, nesusipratimus ir priešiškumą.

Antra dekada dėka Veneros jungties su Jupiteriu kovo 13 d. Jautyje bus žymiai ramesnė. Šis laikas palankus sėkmingam, vaisingam darbui, papildomo pajamų šaltinio paieškai. Daugeliui pavyks naudingai investuoti į savo biznį, pelningą verslą ar vertingą pirkinį. Įvykiai turės tik teigiamą dinamiką ir puikius rezultatus. Nevertėtų atsisakyti darbo, kuris anksčiau neatnešė žymaus rezultato. Pakeitus požiūrį, metodiką ir taktiką, jis gali sužybėti įvairiausiomis spalvomis ir artimiausiu laiku atnešti gerus dividendus.

Kovo mėnesio 20 d.  – Pavasario lygiadienis, Naujų Astrologinių metų pradžia. Šis periodas labai palankus naujo gyvenimo pradžiai ar naujam etapui profesinėje veikloje. Sėkmingas laikas norint pakeisti darbo vietą – aišku, jei tam buvo ruoštasi iš anksto.

Saulė  Avine atneš pavasarinę nuotaiką, džiaugsmą savo darbu, norą siekti kažką naujo. Šiuo metu nevertėtų gyventi klaidingomis iliuzijomis – apgaulė ir saviapgaulė nieko gero neduos, tik svajonių žlugimą ir nusivylimą savo jėgomis. Viską, ką esame nusprendę daryti, turi būti persmelgta šviesia idėja, nuoširdumu, gailestingumu – tik geri darbai gali sulaukti tolimesnio vystymosi, melas ir apgaulė būtinai bus nubausti.

Asmeniniame gyvenime Kovo mėnesį galime sulaukti žymių pokyčių. Pavasaris visada būna pilnas romantikos, jautrumo, o  šiais metais dar prisidės aistringumas, troškimas užvaldyti partnerį, užkariauti jo dėmesį. Būtent karingumas ir bus išskirtinis šio Kovo bruožas.

Žmonės, kurių širdys dėl vienų ar kitų priežasčių yra vienišos, gali sutikti savo svajonių žmogų.

Santykių vystimasis, sėkmė priklausys nuo to, kiek žmonės norės išsaugoti šį ryšį ir interesą vienas kitu. Romantiški santykiai, meilė, aistra gali abiems suteikti saugumo jausmą, pasitikėjimą savimi, puikią emocinę būklę, pojūtį, kad turim į ką atsiremti.

Pavasaris  – Meilės metas. Mylėkime ir būsime mylimi!