…atsibodau…kas atsitiko? kodėl?


“Su vyru gyvename 15 metų, pastebėjau, kad pradėjo pirkti gerus drabužius, labai „prisižiūri“. Su vaikais bendrauja, rūpinasi, bet į mane dėmesio nebekreipia, nesikalba, sako, kad atsibodau. Kas atsitiko? Kodėl? 
” – vienas iš užduodamų man klausimų astrologinėse konsultacijose.

Jau nueitas nemažas kelelis, kai rodos ne iš šio, ne iš to iškyla „STOP“ ženklas. Ir ką tai reiškia? Tenka susidurt su viso ko perkainavimu, įvertinimu, tai Plutonas reikalauja transformuotis ir keistis. Ar sugebėsime atsisakyti to, kas „atgyventa“, nebeturi vertės? Ar sugebėsime keistis, ieškoti naujų „spalvų“, ugdyti naująjį „aš”? Galbūt galvojame, kad tik mums moterims reikia keistis? Gal pikta ir skaudu? Galbūt nepaleidžia jausmas, kad atidavus tiek daug jėgų „lizdo“ statybai, liekame neįvertintos ir nuobodžios?

Bet niekas nestovi vietoje. Tai ką padarėme, ką mes kartu nuveikėme, nuėjo į praeitį. Tai jau istorija. Gal vyrai labiau gyvena šia diena ir jiems viskas paprasčiau? Norisi kažko naujo ir keliauja iš namų?

Tačiau faktas, kad nuobodulys ir prisirišimas prie senų įpročių santuokos nedaro gaivia ir mėgiama. Ar sugebėsime paleisti jį „pasilakstyti“? O gal verčiau pačiai susirasti sau malonių pomėgių už namų slenksčio. Gal štai imkime ir pasikeiskime taip, kad jis butų pritrenktas ir nustebintas mūsų nauju įvaizdžiu.

Jei užteks drąsos ir ryžto, vaizduotės ir išminties, noro pažvelgti į viską kitomis akimis, mes laimėsime. Jei ne vyrą, tai save pačią tikrai.

Asmeninė astrologijos konsultantė Rima