2013 m. Gruodis. Emocijos liesis laisvai. Nepervarkime!

Gruodis – paskutinis Gyvatės metų mėnuo bus pilnas jaudulio ir rūpesčių. To priežastis ne tik pasiruošimo Naujiesiems metams karštinė (nors ir ji taip pat suvaidins tam tikrą vaidmenį).

Tai bus labai emocionalus mėnuo, kai teks patirti tiek teigiamų, tiek neigiamų išgyvenimų. Emocijos darys įtaką praktiškai visoms gyvenimo sritims.

Bet pirmiausia jos bus susiję su materialiais dalykais. To priežastimi gali tapti tai, kad daugelis gerai neapgalvoję, gali paimti nemažą kreditą arba pasiskolinti pernelyg didelę sumą pinigų. Dėl to galime patekti į nepageidaujamą priklausomybę nuo kreditorių.

Be to, galime sulaukti didžiulio krūvio darbe. Daugelis iš visų jėgų stengsis užbaigti darbus ir pasiekti numatytus tikslus, kurie buvo suplanuoti dar metų pradžioje. Taigi, prireiks daugiau laiko skirti darbiniams reikalams. Turėtume būti pasiruošę tam, kad šį mėnesį ne dažnai pavyks baigti darbo dieną pagal įprastą grafiką.

Šį mėnesį geriau nesudarinėti didelių sandorių ir atsisakyti nuo didelių investicijų. Galime permokėti, ypač už nekilnojamą turtą. Pinigams reikėtų skirti daugiau dėmesio. Žvaigždės perspėja, kad šiuo metu bet koks sukčiavimas gali būti atskleistas. Taigi, nepasiduokime pagundai užsidirbti “lengvų” pinigų.

Tačiau, apskritai, dalykinė veikla nusimato būti sėkminga. Šį mėnesį galėsime daug pasiekti. Verslo partneriai lengvai supras vienas kitą ir greitai suras kompromisą net ir sudėtingiausiose situacijose.

Nesusipratimai gali iškilti tik tuomet, jei nebus nustatyta aiški hierarchija ir tiksli atsakomybė tarp darbuotojų. Sudėtingas tam laikas gruodžio 22-30 d. Geriau būtų šį laikotarpį praleisti ramioje aplinkoje ar netgi pasistengti kur nors išvykti. Tačiau, net ir kelionėje vargu ar pavyks išvengti nedidelių nesusipratimų.

Šį mėnesį žvaigždės įveda tabu agresijai ir užsispyrimui, nes tai gali labai pakenkti mūsų įvaizdžiui ir neigiamai paveikti mūsų veiklą artimiausius 3-4 mėnesius. Šeimoje taip pat gali kilti nepasitikėjimas vienas kitu. To priežastis – pervargimas.

  • Ugnies zodiako atstovai (Avinas, Liūtas, Šaulys) šį mėnesį jausis daug geriau nei kiti. Bet kokiu atveju, daugeliui pavyks pasiekti tai, ko jau seniai norėjosi. Jums šį kartą konkrečių žingsnių metas, tiek meilėje, tiek ir versle.
  • Oro stichijos atstovams (Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis) asmeniniame gyvenime šis mėnuo žada būti intensyvus, audringas, aistringas. Jūs sulauksite didelių pokyčių tiek šeimoje, tiek darbe.
  • Žemės stichijos atstovams (Jautis, Mergelė, Ožiaragis) , pirmiausia, kūrybingiems žmonėms, šis mėnuo padovanos daug naujų galimybių. Pasiekimai sustiprins pasitikėjimą savimi. Jums verta dažniau pasikliauti intuicija.
  • Vandens stichijos atstovams (Vėžys, Skorpionas, Žuvys) gruodžio mėnesį žvaigždės rekomenduoja dažniau nusileisti, o ne laikytis aklai įsikibus savo pozicijos. Tai jums atneš tik naudą ir protingo bei išmintingo žmogaus šlovę. Mėnuo jums žada daug naujų pažinčių tiek dalykiniuose, tiek asmeniniuose santykiuose.

Linkiu ramaus didžiųjų Metų švenčių laukimo! Nepervarkime nuo emocijų ir kupetos maloniųjų rūpesčių…