Jupiteris Svarstyklėse. Vedybų metai

Rugsėjo 9 dieną planeta Jupiteris pereina į Svarstyklių zodiako ženklą, kuriame išbus iki 2017 m. spalio mėn. 10 d.

Svarstyklės siejamos su harmonija, pusiausvyra, grožiu ir taika. Jupiteris simbolizuoja optimizmą, sėkmę, dosnumą, teisėtvarką.

Jupiterio tranzitas per Svarstykles suaktyvins poreikį ištrūkti iš mus ribojančių įsitikinimų, nusistatymų, įgalins mus pažvelgti į iškilusias problemas iš įvairiausių pusių.

Kadangi Svarstyklės siejamos su santykiais tarp žmonių, tad Jupiteris šiame ženkle akcentuos meilės, romantikos, santuokos ir šeimos temas. Kai Jupiteris keliauja per Svarstykles, geriausias laikas kelti vestuves, tuoktis. Kai kas tokiu metu gali atnaujinti senai nutrūkusius ryšius, suteikdami vienas kitam dar vieną šansą kurti gyvenimą kartu.

Versle ir karjeroje Jupiteris Svarstyklėse įkvėps pradėti naujus projektus susietus su menais, antikvariatu, floristika, dizainu, konsultavimu, teise ir kelionėmis.

Jupiteris kaip socialinė planeta aktyvins užmegzti naujus kontaktus ir dalyvavimą visuomeninėje veikloje. Net jeigu esame linkę atsiriboti nuo visuomeninio gyvenimo, mums gali kilti noras dažniau leisti laiką tarp žmonių, ieškoti bičiulių, su kuriais mus sietų bendri interesai ir veikla. Pradėsime domėtis humanitarinėmis temomis – filosofija, teologija, architektūra, dailėtyra, muzikologija, teatrologija, kalbotyra, bibliotekininkyste, etnokultūra bei aplinkos apsauga.

Dėka Veneros Svarstyklių valdovo įtakos Jupiteriui mes pamatysime elegancijos sugrįžimą madoje. Interesas menui ir kūrybinių talentų plėtojimas dar viena šio periodo tema. Jeigu planuojate mokytis groti kokiu nors instrumentu, tapyti, dainuoti ar šokti – pats laikas tai pradėti.

Kaip pasinaudoti Jupiterio,”didžiosios laimės” planetos energija? Turime nusistatyti sau tikslą ir mąstyti pozityviai. Prisiminkime, kad Jupiteris turi tendenciją viską plėsti, tad labai svarbu galvoti apie tai ko norime, bet jokiu būdu nesutelkti dėmesio į tai ko nenorime.

Linkiu visiems kuo didžiausios sėkmės, laimės, harmonijos santykiuose ir neblėstančio entuziazmo siekiant užsibrėžto tikslo!