Su Naujais Saulės metais! Užsiimkime mylima veikla

Kovo 20 d. 5:06 val. Lietuvos laiku Saulė įžengs į Avino zodiako ženklą, paskelbdama apie Naujųjų astronominių ir astrologinių metų pradžią. Tai pavasario lygiadienis, kada susilygina diena su naktimi, bei prasideda astronominis pavasaris. Pagal Magų žvaigždę metus iki 2025.03.20. valdys Saulė.

Saulė astrologijoje siejama su kūrybine saviraiška, talentų, gebėjimų atsiskleidimu, pedagogika, vaikais, teatru, šou renginiais, pramogomis, hobi, romantiška meile, sutuoktiniu, karaliais, prezidentais, vadovais, lyderiais.

Saulės metais vyrauja džiaugsmo, kūrybinio įkvėpimo ir meilės energija. Tai patys šviesiausi ir džiaugsmingiausi, pilni kūrybinio įkvėpimo ir meilės metai. Tokiu metu galime atrasti savyje talentus ir gebėjimus, apie kuriuos net nenutuokėme. Pradėsime labiau domėtis teatru, parodomis, koncertais, muziejais. Netikėtai ir patys galime pradėti rašyti eiles ar piešti. Sieksime būti pastebėti ir įvertinti. Ir iš tikrųjų tokiu metu galime tapti žinomi ir išgarsėti.

Šiais metais Saulė mums padės atskleisti savo talentus, suteiks energijos, įkvėps naujiems atradimams mene, moksle, muzikoje, literatūroje, poezijoje.

Iš naujo atrasime pamirštus kūrėjus, kurie savo talento jėga nušvies mums ir naujoms kartoms kelią į ateitį. Tokiu metu pasaulyje pradės reikštis talentingi žmonės turintys labai stiprią dvasinę ir meninę galią, pamatysime ir išgirsime apie jų kūrybinius projektus ar mokslinius atradimus.

Šiais Saulės metais vienišiai gali sutikti savo tikrąją meilę, o tokiu metu susituokusi pora santuokoje gyvens ilgai ir laimingai. Tie, kurie jau turi šeimą, patirs didžiulį džiaugsmą praleisdami daugiau laiko su savo vaikais.

Vaikai gimę šiuo periodu taps tėveliams ne tik laimės šaltiniu, bet ir įkvėpimo mūza kūrybai. Gimusieji tokiu metu yra išdidūs, aristokratiški, labai kūrybingi žmonės, idealistai, norintis būti dėmesio centre.

Saulės metais reikėtų stengtis gyventi pagal Saulės ritmą – keltis ir eiti miegoti su Saule, daugiau būti lauke saikingai mėgaujantis jos spinduliais. Saulė valdo mūsų širdį ir kraujotaką, todėl mūsų sveikata šiais metais priklausys nuo mūsų širdies, kraujagyslių veiklos, tad pasirūpinkime savimi, skirkime pakankamai dėmesio fiziniam aktyvumui, mankštai, nors 5 kartus per savaitę suraskime laiko 20-30 min. intensyvesniam pasivaikščiojimui lauke.

Šie metai bus sėkmingi tiems, kurie veiks aktyviai ir su užsidegimu, kurie išmes iš galvos niūrias mintis, įveiks nuobodulį ir tingėjimą.

Kasdien stenkimės atsisakyti bent vienos ar kelių mus slegiančių minčių, daiktų, patirčių, santykių ar įpročių.  Žvilgtelėkime ir į praeitį, prisiminkime veiklą, kuri mus džiugino. Kokia tai buvo veikla? Gal patiko piešti, dainuoti, gal pradėjote ir metėte mokytis groti gitara? Gal siuvinėjote kryžiuku, mezgėte, siuvote, modeliavote? Gal tai buvo astrologija, astronomija, baletas, teatras, šokiai ir t.t. ir t.t.

Šie Saulės metai pats tinkamiausias laikas užsiimti mylima veikla, kuri atskleidžia mūsų tikruosius talentus ir gebėjimus, kuri suteikia malonumą ir pasitenkinimą, kuri gali nudžiuginti ne vien mus, bet ir įkvėpti kūrybai aplinkinius.

Japonų išminčiai sako, kad žmogus, susiradęs mėgstamą veiklą, kuri tampa darbu, visą gyvenimą atostogauja.