Kokia bus Naujųjų 2018 metų sutikimo naktis?

Įdomu, kaip planetos 2018 metų pirmosiomis minutėmis išsidėstys danguje, kokią žinią jos siųs mums, besidžiaugiantiems naujametiniais fejerverkais?

Džiugu, kad šį kartą planetos sudarys harmoningus tarpusavio aspektus, todėl jau dabar galime nusiteikti smagiai šventei, džiaugsmingam Naujųjų sutikimui.

Naujuju naktis

Štai tokia palnetų padėtis susidarys 2018. 01.01. 00:00:01 Lietuvos laiku:

Mėnulis Dvyniuose – palankus laikas bendravimui, susitikimams su artimaisiais, kaimynais.

 

Mėnulio jungtis su Baltuoju (Selena) mėnuliu – dvasingų,  šviesių, džiugių, dovanų metas. Galime sutikti savo Angelą.

 

Mėnulis harmoningame aspekte su Uranu – puikus laikas susitikimams su draugais, siurprizams, galime patys sulaukti netikėtų skambučių ar svečių.

 

Saulės jungtis su Venera harmoningame aspekte su Neptūnu – puikus metas romantiškam pasimatymui, kai skamba muzika, uždegtos žvakės, mėgaujamasi šampanu ir prisipažįstama meilėje. Ir visai nesvarbu, kiek jau laiko esate kartu. Tokią romantišką naktį galima sukurti ir savo artimiesiems bei  draugams.

 

Marso jungtis su Jupiteriu harmoningame aspekte su Plutonu – skatins daugiau nei bet kada išlaidauti. Svarbu nepamesti galvos ir prisiminti, kad po Naujametinės nakties ateis vėl rutina ir kasdieniniai rūpesčiai, kurie taip pat reikalaus nemažų išlaidų.

 

Sausio 1 dieną nuo 1:38 iki 10:10 val. Lietuvos laiku Mėnulis be kurso – po smagaus naujųjų sutikimo tokiu laiku geriausia ilsėtis, pabūti namie, paklausyti muzikos, pamedituoti.

 

Sveikinu visus savo artimuosius, bičiulius, mokinius ir sekėjus su Naujaisiais 2018 metais!

Linkiu niekada nesustoti ir nenusiminti, tikėti savimi, klausyti savo širdies, kurti, įkvėti kitus ir mylėti! Ir tada mūsų gyvenimas bus šviesus, džiaugsmingas ir prasmingas!