Koks bus tas astrologinis 2018 metų “oras” ?

Astrologas

 

Astrologams, ir ne tik jiems, labai smalsu, kokie bus tik ką atėjusieji naujieji 2018 metai. Ko tikėtis, koks tas astrologinis “oras” laukia mūsų?

Šiuolaikinės astrologinės programos palengvina mūsų astrologų darbą ir leidžia pagal planetų padėtis zodiako ženkluose ir jų tarpusavio aspektus sukurti įvairias lenteles bei grafikus.

Pristatau lentelę, kurią sudariau Zet’o 9 Geo programos pagalba, ji labiau bus suprantama tiems, kas mokėsi ar mokosi astrologijos.

Norinčius patiems sudaryti tokias lenteles ar grafikus, kviečiu mokytis į mano Astrologijos mokyklą online.

P.S. Mano sudarytame grafike tolimųjų planetų retrogradinis periodas nepavaizduotas, nes lėtų planetų retro periodas nedaro ypatingo poveikio, kaip greitųjų planetų (septenero) retrogradas.

Rima Gustytė

Tiems, kas tik pradeda domėtis astrologija, paaiškinsiu – laikotarpiai apvesti juoda linija yra neharmoningi, konfliktiški, reikalaujantys ypatingo dėmesio, atsargumo. Tokiu metu patartina išlaikyti šaltą protą, nevartoti alkoholio, būti atidiems dirbant su elektrotechnika, atsargiai vairuoti, būti dėmesingiems savo artimiesiems, nepersidirbti.

 

2018 metai nėra labai sunkūs аr sudėtingi. Grafike žalia-harmoninga linija dominuoja virš raudonos- įtampos linijos. Tik paskutinės šventinės metų dienos nėra palankios. Tokiu metu galime susidurti su apgaule ar nepamatuotais pažadais, apsinuodijimais maistu ar alkoholiu. Patartina nepersivalgyti ir nevartoti perdaug svaigių gėrimų.

Parinkau lenteles – grafikus ir iš kitų astrologų svetainių, manau bus įdomu ir jas panagrinėti.

Astrologas Eugenyj Volokoncev (rusų ir anglų kalba)

 

 

Astrologas Peter Burns

 

 

Linkiu, kad 2018 metais žvaigždės atneštų mums tik SĖKMĘ, LAIMĘ ir MEILĘ!