Mėnulio Jaunatis Ožiaragyje. Sušildykime vienas kitą

 

Mėnulio Jaunatis įvyks sausio 17 d. Ožiaragio zodiako ženklo 26 laipsnyje 04:17 val. Lietuvos laiku.

Jaunatis – tai Mėnulio jungtis su Saule, kurios metu pradedamas naujas mėnesio ciklas.

Ožiaragis, kuriame įvyks Jaunatis, siejamas su profesija, stabilumu, ilgalaikiais projektais, kantrybe, ištikimybe, atsakomybe, vienatve, senatve, šalčiu.

Ši Jaunatis paskatins per ateinantį Mėnulio mėnesį susikoncentruoti į darbą, savo tikslų siekimą, sustiprins atsakomybę už šeimos stabilumą ir paskatins pasirūpinti tėvais.

Jaunatis Ožiaragyje

Jaunaties metu Mėnulis ir Saulė sudarys harmoningą aspektą su Venera, Marso ir Jupiterio jungtimi

bei kvadratūrą su Uranu.

Palankus laikas mėnesio bėgyje pradėti mokytis, o ypač – studijuoti astrologiją (kvadratūra į Uraną suteiks tam mums energijos), palanku pradėti kokį tai projektą internete susieta su grožiu, menais, sportu, mokymais, kelionėmis, arhitektūra ar dizainu.

Jaunaties momentas – streso metas daugeliui žmonių, energija krenta, galimas chroniškų ligų paaštrėjimas. Keletą dienų prieš ir po Jaunaties leiskime laiką ramesnėje aplinkoje, neapkraukime savęs reikalaujančiais didelio fizinio krūvio darbais ir nepriimkime spontaniškai svarbių sprendimų.

Saturnas, kuris dabar keliauja Ožiaragiu, neša šaltį – tiek gamtoje, tiek žmonių tarpusavio santykiuose. Todėl labai svarbu neperšalti, renkimės šiltai, nes tokiu metu ypač jautrūs sanariai, dantys. Dažniau gerkime karštą žalią arbatą su imbieru, tai mums suteiks energijos ir sušildys mūsų kūną.

Nepamirškime sušildyti savo dėmesiu artimuosius ir mylimuosius, ypač tokiu metu liūdi ir jaučia depresiją vieniši seneliai, močiutės, tėvai ir mamos. Aplankykime, pabendraukime, paguoskime ir nudžiuginkime juos.

Po Jaunaties energija pradės vėl augti. Mėnulio pilnėjimo laikotarpis Ožiaragyje puikiai tiks imtis darbų, kurie reikalauja kantrybės, detalaus planavimo, kurie susieti su profesiniu tobulėjimu.

Kaip materializuoti savo svajones ir planus?

Jaunaties momentas –  puikus ateities vizualizavimo ir modeliavimo laikas. Planuokime, svajokime ir mūsų troškimai išsipildys.

Vizualizacijos taisyklės:

Atleiskime ir padėkokime už viską visiems .

 

Formuokime norimą kuriamąją minties formą.

 

Vizualizuokime minties formą būtinai jau Praėjusio periodo laike laimės, džiaugsmingumo ir pilnatvės nuotaikoje.

 

Pajuskime vizualizacija užsakytus įvykius, kad jie jau mums yra įvykę praeityje, kad mes jau juos esame patyrę ar išgyvenę.

 

Paleiskime suformuotą minties formą į erdvę ir pamirškime apie ją.

 

Gausime tai, ko norėjome ( materializacijos laikas visiems skirtingas, bet rezultato sulauksime tikrai).

 Kaip pasiruošti tam magiškam momentui?

Prieš 1 valandą apsipilkite kontrastingu vandens dušu: moterims gerai pradeti karštu vandeniu, po to šaltu ir užbaigti karštu.

 

Likus 40 min. išgerkite mažais gurkšneliais vandens stiklinę. Po to, apsirengus minkštu švelniu chalatu atsigulkite ant grindų, galvą į šiaurę, rankas ištiesus į šonus, delnai į viršų.

 

Likus kelioms minutėms iki Jaunaties momento greitai mintimis pagalvokite ko norėtumėte atsikratyti ir ką norėtumėte gauti.

 

Mintimis sudeginkite tai, ką norite atsikratyti ir mintimis įkvėpkite tą naują, ką norėtumėte gauti. Įsivaizduokite save tokį, kokiu norėtumėte tapti.

 

Paskui veidrodiniu principu viską pakartokite atbulai. Išgerkite mažais gurkšneliais vandens stiklinę, nueikite į dušą.

 

Po to 3 dienas pasninkaukite ar bent sumažinkite maisto porcijas.