Lilit Vandenyje. Noriu būti laisva ir originali

originalu1

2018 m. rugpjūčio 6 d. Lilit (Juodasis Mėnulis) perėjo į Vandenio zodiako ženklą, kuriuo keliaus iki 2019 m. gegužės 3 d.

Lilit astrologijoje siejama su emociniais troškimais, geismu, su labai stipria motyvacija veikti, kad tie norai ir troškimai būtų patenkinti bet kokia kaina. Lilit veikia išjungdama proto balsą, dėl to galime peržengti moralės ar padorumo ribas.

Pasibaigus šiam laikotarpui tenka gailėtis ar patirti nepatogumo, gėdos jausmą ar emocinius pergyvenimus dėl to, ką tuo metu buvome padarę, pasakę ar nusprendę.

Vandenis siejamas su laisve, revoliucijomis, originalumu, tradicijų, įstatymų nesilaikymu, organizacijomis, draugais, draugyste, netradiciniais santykiais, naujais seksualiniais potyriais, idėjomis, atradimais, nušvitimu, naujomis technologijomis ir, žinoma, astrologija.

lilit

Lilit Vandenyje aktyvins, įkvėps, gundys, skatins siekti atnaujinti visą Vandenio valdomą sferą bei santykius, seksualinius potyrius, asmeninį savo stiliaus įvaizdį, formą, informacijos pateikimą, komunikaciją socialiniuose tinkluose.

Norėsis būti originaliu, ieškosime įvairiausių būdų išsiskirti iš kitų, gal kiek ir šokiruojančių, kad tik nebūtume į ką nors panašūs. Lilit, kad pasiektų savo tikslą, skatins mus naudoti tam leistinas ir neleistinas priemones bei formas.

Noriu būti laisvu žmogumi, orginalus ir į nieką nepanašus!

Lilit mus motyvuos griauti atgyvenusias mąstymo, tradicijų, darbo tvarkos nuostatas, veikti būtent taip ir ne kitaip.

Tokiu metu visko norėsis pasiekti kuo greičiau – čia ir dabar. Gali pritrūkti kantrybės, norėsis viską kirsti iš peties, nenorint net aiškintis susidariusių aplinkybių.

Troškimas nutraukti santykius, išsilaisvinti iš nuobodaus, varginančio darbo gali būti taip stipriai užvaldęs mūsų emocijas ir būti bekompromisinis, kad sprendimas viską pagaliau baigti, gali būti priimtas staiga, netikėtai nei pačiam, nei aplinkiniams, ir nesvarbu, kad visas iki šiol buvęs gyvenimas gali apvirsti aukštyn kojomis per vieną sekundę.

Praėjus kuriam laikui, šį periodą prisiminsime, kaip žemės drebėjimą, kaip sprogimą, kuris buvo skausmingas, bet neišvengiamas, gal gailėsimės paskubėję, forsavę įvykius, tačiau visgi suprasime, kad pokyčiai išėjo tik į gera, ir klausime savęs, kodėl to nepadarėme anksčiau.

Žengdami pokyčių link stenkimės išlikti tolerantiški kitiems, stenkimės neįskaudinti savo artimųjų, tėvų, draugų, kolegų. Paaiškinkime, kad atėjo man laikas keistis, keisti savo aplinką, atsinaujinti, tobulėti.

Visus astrologijos mylėtojus Lilit motyvuos rimčiau užsiimti šio mokslo studijomis, tyrinėjimais, praktinių žinių taikymu, konsultavimu. Visgi būkime atidūs,  kruopščiai pasiruoškime, neskubėkime, kad informaciją, kurią transliuojame būtų tiksli ir atsakytų į klausiančiojo užduotus klausimus.

Šiam Lilit Vandenyje laikotarpiui tinka šis senas geras posakis – nėra to blogo, kas neišeitų į gerą.

Gytis Paškevičius yra sukūręs net dainą apie tai, pasiklausom ir nusišypsom 🙂