Koks bus tas astrologinis 2019 metų “oras” ?

Astrologams, ir ne tik jiems, labai smalsu, kokie bus Naujieji 2019 metai. Ko tikėtis, koks tas astrologinis “oras” laukia mūsų?

Šiuolaikinės astrologinės programos palengvina mūsų astrologų darbą ir leidžia pagal planetų padėtis zodiako ženkluose ir jų tarpusavio aspektus sukurti įvairias lenteles bei grafikus.

Pristatau lentelę, kurią sudariau Zet’o 9 Geo programos pagalba, ji labiau bus suprantama tiems, kas mokėsi ar mokosi astrologijos.

2019 m. prognozės grafikas

Norinčius patiems sudaryti tokias lenteles ar grafikus, kviečiu mokytis į mano Astrologijos mokyklą online.

P.S. Sudarytame grafike tolimųjų planetų retrogradinis periodas nepavaizduotas, nes lėtų planetų retro periodas nedaro ypatingo poveikio, kaip greitųjų planetų (septenero) retrogradas.

Tiems, kas tik pradeda domėtis astrologija, paaiškinsiu – laikotarpiai apvesti juoda linija yra neharmoningi, konfliktiški, reikalaujantys ypatingo dėmesio, atsargumo. Tokiu metu patartina išlaikyti šaltą protą, nevartoti alkoholio, būti atidiems dirbant su elektrotechnika, atsargiai vairuoti, būti dėmesingiems savo artimiesiems, nepersidirbti.

2019 – nemažų išbandymų metai, kai būs tikrinamas jausmų tvirtumas santykiuose, kai bus reikalinga kantrybė, ištvermė ir griežtas planavimas, siekiant pačių aukščiausių tikslų profesinėje karjeroje. Tad, nusiteikim sunkiam, bet tikslingam darbui ir pamatysim, kaip rezultatas mus tikrai nudžiugins.

Čia grafikas ir iš astrologo Peter Burns svetainės, manau bus įdomu ir ją panagrinėti.

 

2019 m. planetų judėjimas

 

Linkiu, kad 2019 metais žvaigždės atneštų mums tik SĖKMĘ, LAIMĘ ir MEILĘ!