Jubiliejus! Mano Astrologijos mokyklai online jau 10 metų!

Lygiai prieš 10 metų, 2009 m. vasario 20 d., mano gyvenime prasidėjo nauja era, naujas etapas – pradėjau oficialiai savo Astrologės🌞🌙🌠 konsultantės ir mokytojos veiklą.👩‍💻

Šiandien ypatinga diena – 🔟 metų jubiliejus! 🎂🎉🎆

Dukrytės Aistės 👱‍♀️pastangomis buvo užregistruota mano svetainė www. meilėshoroskopai.lt, kuri dabar vadinasi www.astrologijosmokykla.lt.

Per tuos 10 metų mano mokinių, išsibarsčiusių po visą pasaulį, skaičius jau persirito per 60👩‍🎓

Esu laiminga 👩 būdama reikalinga ir galėdama atverti jūsų, mano mylimieji, širdis į gilesnį savęs ir kitų pažinimą, suteikti žinias apie kosmoso ritmų ir žmogaus tarpusavio ryšį.

Keliu taurę🍷už visus savo mokytojus, už visas savo mylimas mokines ir savo vaikus Aistę, Simoną, Joną, anūkus Karolį ir Martą, kurie visą šį laiką palaikė mane, padėjo prižiūrint mano webą, remontuojant kompiuterį, atnaujinant programinę įrangą, konsultuojant kaip komunikuoti, dirbti internetiniuose tinkluose ir portaluose.

Dėkoju delfi.lt, moteris.lt redaktorėms Romai ir Gretai iš skyriaus “Psichologija” pakvietusioms mane spausdinti savo straipsniukus, sudariusioms man galimybę praplėsti savo sekėjų ir skaitytojų būrį.

Dėkoju visiems 8000 – čiams savo Facebook visų 5 grupių, Instagram, Linkedin, Telegram, Tweeter sekėjams ir draugams, kurie “laikino”, komentavo ir buvo kartu visus tuos DEŠIMT metų. Be Jūsų nebūtų ir manęs! AČIŪ! 💝