Su Naujais astrologiniais Saturno metais!

Visas astrologinis pasaulis labai laukia savo profesinės šventės ir tikrosios Naujųjų metų pradžios.

Kovo 20 dieną, šeštadienį 11:37 val. Lietuvos laiku, Saulė įžengs į Avino zodiako ženklą, paskelbdama apie Naujųjų astronominių ir astrologinių metų pradžią. Tai pavasario lygiadienis, kada susilygina diena su naktimi ir prasideda astronominis pavasaris.

Laikas tikrai šventiškas ir daug žadantis. Iš tiesų juk baigėsi žiema – vargai, visos nesėkmės ir nusivylimai liko praeityje. Prasideda tikras pavasaris, atgimimas –  atsiveria naujos galimybės, galime vėl bandyti dar kartą įgyvendinti savo idėjas su nauja energija ir praeityje įgyta patirtimi.

Saulė pirmajame zodiako ženkle Avine visada išreiškia save naujomis idėjomis, naujomis perspektyvomis, palaiko drąsius ir ryžtingus projektus, suteikia galingą impulsą naujam gyvenimui, augimui ir vystymuisi. Kartu su Saule Avine mes žengiame į naują ir svarbų evoliucijos ir transformacijos laikotarpį.

Tai ieškojimų, svajonių ir naujų horizontų atradimo, galimybių kiekvienam pakilti į naują vystymosi etapą, tobulinti ir atskleisti savo unikalius sugebėjimus ir talentus laikas.

Pagal Magų žvaigždę prasidės Naujieji astrologiniai Saturno metai.

Saturnas – planeta reikalaujanti disciplinos, tvarkos, įvedanti apribojimus, mokinanti kantrybės ir ištvermės, koncentruojanti į tikslo siekimą.

Stabdydamas beprotišką gyvenimo tėkmę, Saturnas kviečia mus iš naujo peržiūrėti ir įvertinti santykius, tikslus, priverčia įveikti tingulį, skatina aktyviai imtis darbo ir siekti užsibrėžto tikslo.

Tuos, kurie nebijo sunkaus darbo ir atsakomybės, turi kantrybės ir užsispyrimo, Saturnas gali pakelti į profesionalumo ar karjeros aukštumas.

Meilėje šiais metais Saturnas bandys mūsų jausmų tvirtumą.

Tiems kas vertina ištikimybę, laikosi duoto žodžio, Saturnas sukurs ilgalaikius, nesuardomus, pilnus švelnaus abipusio palaikymo ir globos santykius.

Saturnas – planeta, kuri laikosi tradicijų, todėl daugeliui nesusituokusių iki šiol porų, skatins priimti sprendimą pagaliau įforminti savo santykius oficialiai.

Vienišiams šiais metais reikėtų atkreipti didesnį dėmesį į savo kolegas, bendradarbius ar dalykinius partnerius –  būtent tarp jų ir reikėtų ieškoti pretendento savo širdžiai.

Laisvi, be įsipareigojimų romanai šiais metais neturės ateities, Saturnas bus palankus tik toms poroms, kurios sieks rimtų santykių ir norės sukurti šeimą.

Saturnas astrologinėje simbolikoje atsako už tėvus, vyresnius žmones, todėl šiais metais reikės skirti žymiai daugiau dėmesio senstantiems savo tėvams, seneliams ir vyresniems savo artimiesiems.

Saturno metais labai svarbu pasirūpinti ir savo sveikata – ypatingai sąnariais, dantimis, oda. Gali paaštrėti depresija, inkstų, tulžies akmenligė, reumatas, radikulitas.

Norime numesti svorio? Tam šie metai patys palankiausi, pats Saturnas ateis mums į pagalbą, tereikia sutvarkyti savo mitybą ir pradėti mankštintis.

Nepamirškime, kad sveikas gyvenimo būdas, mityba, judėjimas, džiugios emocijos turi būti kiekvieno iš mūsų dienotvarkėje.

Sveikinu visus su Naujais astrologiniais metais, o Astrologus – su profesine švente! Visiems sveikatos ir sėkmės!