Saulės užtemimas 2021 06 10. Klausykime savo intuicijos

2021 m. birželio 10 d. įvyks žiedinis užtemimas.

Užtemimo pradžia: 11:12 val. Liet. laiku vakarinėje Atlanto vandenyno dalyje. Užtemimo maksimumas: 13:41 val. tarp Grenlandijos ir Kanados. Užtemimo pabaiga: 16:11 val. Rytų Sibire.

Žiedinis užtemimas bus matomas Kanadoje, Grenlandijoje, Sibire, o dalinės fazės Europoje (išskyrus kai kurias pietines šalis), Rusijoje, vidurio Azijoje ir tolimuose Rytuose.

Lietuvoje irgi bus galima stebėti dalinį Saulės užtemimą. Vilniuje jis prasidės 13:00 val., o baigsis 15:07 val. Maksimumo metu 14:04 val. bus užtemdytas ketvirtadalis Saulės disko.

Šis užtemimas vyks Saulei bei Mėnuliui esant 20 – ame Dvynių zodiako ženklo laipsnyje, šalia Šiaurinio karminio Mėnulio mazgo. Tokiu metu išryškės Dvynių – Šaulio ženklų temos.

Dvynių zodiako ženklas siejamas su bendravimu, ryšiais, informacija, prekyba, mokslais, trumpomis kelionėmis, judėjimu, transportu, artimaisiais, broliais, seserimis, kaimynais, klasiokais, grupiokais, kurjeriais, žurnalistais, naujomis pažintimis, kursais, seminarais, vebinarais, smalsumu, komunikacijos priemonėmis.

Šaulio zodiako ženklas astrologijoje siejamas su aukštuoju mokslu, pažinimo plėtra, tolimomis kelionėmis, užsieniu, užsieniečiais, kitomis kultūromis, kalbomis, aukštesniu statusu visuomenėje, dvasiniu tobulėjimu, dvasininkais, mokytojais, guru, gerbiamais ir garsiais visuomenėje žmonėmis, demokratija, optimizmu, naujais dideliais projektais, sėkme.

Šis užtemimas gali atverti mumyse tokius talentus ir gebėjimus, apie kuriuos net nenutuokėme, skatins mus mokytis, keliauti, užmegzti naujas pažintis.

Šiaurinis Mėnulio mazgas Dvyniuose, šalia kurio ir vyks Saulės užtemimas, gali pagreitinti mūsų planų, nukreiptų atsinaujinimui, realizaciją. Dėka stipraus Merkurijaus( nors ir retrogradinio) konjunkcijos su Saule sustiprės noras grįžti prie savo svajonių realizavimo – pradėti ar tęsti mokslus, užbaigti skaityti knygą, rašyti straipsnį, sutvarkyti savo dokumentus, peržiūrėti, pataisyti seniau pradėtų savo darbų klaidas. Kils noras pareikšti pasauliui savo idėjas, pasidalinti tuo ką ir kaip kuriame, ką naujo išmokome ir kaip tas naujoves taikome savo kūrybiniame procese.

Šis Saulės užtemimas priklauso Saros 5N serijai, šio tipo užtemimai prasidėjo 1624 10 12  ir pasibaigs 2868 m.

Bernadette Brady knygoje Prognostinė astrologija apibūdina 5 N serijos temą taip:

“Tai nepaprasta Saroso serija, nešanti savyje netikėtą originalių idėjų pliūpsnį, paremtą ekstrasensoriniais ar pasąmonės pojūčiais. Šio Saulės užtemimo serijos svarbiausios ypatybės – nuojauta, regėjimai, pranašiški sapnai. Tai nepaprastai kūrybinė serija, kuri žmogų gali apdovanoti neeiliniais gabumais ir talentais. Šio užtemimo įtakoje gimusios naujos idėjos ir nuojauta padės mums aktyviai siekti savo tikslų ir tobulėjimo.”

Šį Saulės užtemimo įtaką labiausiai pajus tie, kas savo gimimo horoskope Dvynių, Šaulio, Mergelės ir Žuvų zodiako ženklų 14°- 20° laipsniuose turi asmenines planetas ar svarbius astrologinius taškus.

Užtemimo metas netinkamas svarbių sprendimų priėmimui, tad neskubėkime, gerai viską apsvarstykime, nes sprendimų pasekmės turės įtakos mūsų gyvenimo procesams net 19 – kai metų į priekį.

Saulės užtemimas – laikas, kai galime stipriai keisti savo likimą, gyvenimo kokybę, galime atsikratyti negatyvių programų, arba, atvirkščiai, įsileisti į savo gyvenimą negatyvą. Todėl reikėtų būti atidiems tam ką kalbame ar galvojame, kokios mūsų mintys šią dieną, ką planuojame ateičiai.

Saulės užtemimio dieną reikėtų vengti aktyvios veiklos, geriau pasiklausykime ramios muzikos, paskaitykime knygą ar pažiūrėkime filmą apie romantišką, dvasingą meilę, pasivaikščiokime prie jūros ar miške.

Parodykime kitiems savo rūpestį ir gailestingumą, supratingumą ir atjautą, pasimelskime, pamedituokime, pabūkime patys su savimi, pasikalbėkime su savo vidiniu „aš“, svajokime.

Nereikėtų pamiršti, kad dažnai užtemimo metu elgesys gali būti neadekvatus. Todėl savo poelgius reikia stebėti – stengtis išlikti ramiems ir pozityviai nusiteikusiems.

Užtemimo metu gali pablogėti sveikata, ypatingai tam jautrūs hipertonikai ir širdininkai. Užtemimo poveikis juntamas dvi savaitės prieš ir dvi po užtemimo.

Norint gerai jaustis, reikėtų užtemimo dieną 2 kartus nusimaudyti po kontrastingu dušu – ryte pabaigai apsipilti šaltu vandeniu, vakare – šiltu.

Tinkamai pasiruoškime šiai dienai – gerai apgalvokime, nusistatykime, susiprogramuokime ir tai, ko labai trokšime, norėsime, sieksime – išsipildys.

Jei norime išspręsti savo finansinius klausimus, pamirškime frazę – “nėra pinigų”. Kitaip jų iš tikrųjų nebus.

Jei turime skolų, tai Saulės užtemimo periodas – geriausias laikas atsikratyti jų. Grąžinkime jas būtent šią dieną. Gražinti skolas tokiu metu – reiškia, atsikratyti to, kas kliudo mūsų materialiai gerovei.

Saulės užtemimas – puikus metas savo asmenybės tobulinimui, galima atsikratyti negatyvių įpročių ir blogų charakterio bruožų. Šiuo Saulės užtemimo magišku laiku labai lengva negrįžtamai mesti rūkyti.

Atsisveikinkime su savo praeitimi ir atverkime savo širdį naujam gyvenimui!